2777
2789

یبار تو یه تاپیک همه چه مجرد چه متاهل میگفتن گرونیه هممون زیر خط فقریم داریم با ده پونزده تومن کل زندگی رو با بچه میچرخونیم به نون شب محتاجیم الان وضع همه مردم همینه 

اما الان تاپیک پنج تومن واسه دختر کمه رو خوندم شاخ در اوردم 

همه گفتن شما چقدر ذهنتون فقیره فلانه پنج تومن خیلیییی کمه واسه دختر مجرد 😐

بخدا من که نفهمیدم 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون هر دو‌گروه اغراق میکنن

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چون سرزمین عجایبه

بخدا که عجایبه 

دیگه دختر ایلان ماسکم باشی نمیری ماهی یدونه کاپشن ده میلیونی و سه تا کیف هشت تومنی بخری 🫤

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

ببین هر کسی با توجه به شرایطی که توش هستش خوب نظر میده دیگه یکی خب می‌بینی هر ماه هزینه اپیلاسیون و لیزر و باشگاه و ناخن و مژه و رنگ مو و پاکسازی صورت و اینجور چیزا داره خب مسلماً اون آدم ۵ تومن و واقعاً براش پولی نیستش ولی یکی هم هستش که هیچ کدوم از این خرج‌ها رو نداره با ۵ تومن خب می‌تونه خیلی زندگی خوبی داشته باشه همه شرایط یکسانی که ندارند که بگن ۵ تومن زیاده یا کمه هر کسی با توجه به شرایطی که توش هستش نظر میده دیگه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

همه مدل ادم هست همه مدل زندگی هست 

اعصای تاپیک ها هم تکراری نیستن ادمی هست که مخارج روزانه حاشیه ایش اندازه مخارج یک ماه خانواده پنج نفرست  برعکسشم هست

این واقعیته تعجب هم نداره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

اینجا همه نوع آدمی هست بعد من چیزی که زیاد دیدم اینجا این که اتفاقا بیشترشون میگن ما با ۱۰ تومن و کلی قسط بهترین زندگی رو داریم که این برای من خیلی عجیب تر 😑😑😑😑

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

خب نداری و گرونی ک هست

اینو همه میبینیم

اینکه ۵ میلیون هم برای خرج ماهانه یگ نفر کمه هم درسته

ربطی بهم ندارن آخه!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چون عزیزم وقتی تاپیک کم درامدی میزنن کسایی که کم درامدن میرن اینجا همه جور ادمی هست دیگه همونا نمیان بگن وضعمون خوبه که!

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

یکی میگفت وا مگه کیف کمتر از ۸هست انگار هر ماه میره ۸میلیون میذه کیف میخره نهایت سالی یه دونه بخری دیگه اگه واقعا بخری  چنان واه و و راه میندازن که نگو 😆

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋