2777
2789
عنوان

منبع انگیزتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 75 پست
خب این هدف از کجا پیدا شد؟

از فکر کردن ب جایگاهی ک ارزومه داشته باشمش میشه هدفم ک براش تلاش کنم و برسم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انگیزم اینه بزنم تو دهنشون 😂اون رتبه کنکور لعنتیو 

اینم میشه

یه جورایی میشه گفت انتقام گرفتن...

ولی خب فرض کن یه نفر حرف بقیه براش هیچ اهمیتی نداره که دلش بخواد رتبه خوب بیاره تا دهن بقیه رو ببنده یا نه ، این بدبخت چه کنه؟

مال خودت باش
صدای انفجار و آمبولانس و جیغ داد از اطراف شهرمون میادیا خدا ،😢😢

کجایی تو مگ؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اینم میشه یه جورایی میشه گفت انتقام گرفتن... ولی خب فرض کن یه نفر حرف بقیه براش هیچ اهمیتی نداره ک ...

این خوشبحت ترین ادم روی زمینه چون حرف هیشکی براش مهم نیست 😂همینو میتونم بهت بگم فقط .ببینم از حرفم چ انگیزه ای میگیری 

می‌دونی.... اینکه وقتی به خودم.گذشته م... و تموم وقت هایی که نادیده گرفته شدم فکر میکنم.... دوستدارم دست خودمو بگیرم به بهترین جاها برسونم... این انگیزه قوی من هستش. من باید خودمو اونقدر رشد بدم که همه از قضاوت های نابه جاشون پشیمون بشن. دلم میخواد اطرافیانم از اینکه من دوروبرشونم به خودشون افتخار کنند. میخام از خودم یه الماس تراش خورده قشنگ بسازم

پیشرفت خیلی لذت بخشه. وقتی با همسرم کلی تلاش میکنیم و یه کاری رو به نتیجه میرسونیم لذت میبریم

درسته پیشرفت انگیزه میاره

ولی اون پیشرفت هم نیاز به تلاشی داره و اون تلاش نیاز به انگیزه...

مال خودت باش
یکی از شهرستان خراسان رضوی فکر میکنم جایی آتیش سوزی شده،😢

خدا رحم کنه🥺