2777
2789
عنوان

منبع انگیزتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 75 پست
من دارم‌خودمو آپدیت میکنم خیاطم دوره کت شرکت کردم مبخوام تا یکی دو سال دیگه انشالله مزون خودم رو بزن ...

ان‌شاءالله زودتر از چیزی که فکرشو میکنید به هدفتون برسید

مال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙂😮‍💨ممنون قشنگ بود 🥲

خودم گاهی اوقات همینطورم

کنار آدما که هستم سعی میکنم شبیه اونا باشم و این عذابم میده

فقط یکی دو نفر تو زندگیم هستن که میتونم کنارشون خود واقعیم باشم

البته همونارو هم زیاد نمی‌بینم

مال خودت باش
درسته پیشرفت انگیزه میاره ولی اون پیشرفت هم نیاز به تلاشی داره و اون تلاش نیاز به انگیزه...

خوب اول اون پیشرفت رو طبق شرایط خودمون طرح ریزی میکنیم و براش برنامه ریزی میکنیم. بعدش طبق برنامه تلاش میکنیم و نهایتا به اون هدفی که داشتیم میرسیم. مشکل بعضیا اینه که به جای طرح ریزی بر اساس توانشون فقط در حال رویا پردازی و خیال پردازی و تصور محالات هستن. اونا وقتی از پس رسیدن به رویاهای غیر منطقیشون بر نمیان سرخورده میشن

از فکر کردن ب جایگاهی ک ارزومه داشته باشمش میشه هدفم ک براش تلاش کنم و برسم

منم چنین جایگاه هایی تو ذهنم دارم ولی انگیزه ای که میدن موقته

اکثرا هم فراموششون میکنم

مال خودت باش
من انگیزه داشتم الان خارج بودم اینجا چه گهی میخوردم جانم

جاپشمی بهم بگو اخر داستان فیلمه چی میشه😭😭

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
منم چنین جایگاه هایی تو ذهنم دارم ولی انگیزه ای که میدن موقته اکثرا هم فراموششون میکنم

باید قوی باشی ب خودت قول بدی ک انجامش میدی

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
این خوشبحت ترین ادم روی زمینه چون حرف هیشکی براش مهم نیست 😂همینو میتونم بهت بگم فقط .ببینم از حرفم ...

شاید آرامشش بیشتر از خیلیا باشه ولی خوشبخت بودنشو قبول ندارم

چنین کسی هدف هم داشته باشه بهش اهمیت نمیده

تاپیک قبلیم رو نگاه کنید ، نمرات دانشگاهم هست

دو ترم مشروط یه ترم حذف ، وقتی مشروط شدم هیچ اهمیتی برام نداشت حتی ازش برای شوخی با دوستام استفاده میکردم

ولی الان از این تلف شدن عمرم اذیت میشم ، میدونم باید حرکتی بزنم ولی دست و دلم به کار نمیره حتی میدونم باید چه کار بکنم ، مسیر رو به رومه ولی خب....

مال خودت باش
می‌دونی.... اینکه وقتی به خودم.گذشته م... و تموم وقت هایی که نادیده گرفته شدم فکر میکنم.... دوستدارم ...

درسته ، زیبا بود

متاسفانه به گذشته که نگاه میکنم بیشتر ناامید میشم

باید دیدگاهمو نسبت به این موضوع تغییر بدم اما نمی‌دونم چطوری

مال خودت باش