2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل کنیم

77 بازدید | 9 پست

چطور میشه آزاد زندگی کرد؟بدون اینکه کسی باشه بهت گیر بده بدون وجود آدمای زورگو

مادرم امشب برگشت گفت تا وقتی تو خونه باباتی حق نداری بیرون بری حق نداری هرجور میخوای بگردی حق نداری هیچکاری بکنی هرموقع ازدواج کردی هرغلطی میخوای بکنی بکن

میدونید آدم خورد میشه:)منم آدمم دیگه دل دارم دلم میشکنه

خواستم برم دانشگاه نذاشتن 

موقعیت برای کار پیش اومد نذاشتن 

رنگ بیرونو نمیبینم مگه وقتایی ک با فامیل بریم پارکی جایی

خیلی خسته شدم دلم نمیخواد ازدواج کنم

چون میترسم باز گیر ی آدم بیوفتم همینقدر تعصبی

دلم هم نمیخواد ازدواج رو راهی برای آزادی و رهایی ببینم

چیکار کنم؟

بعضی وقتا زندگی دوستامو دخترای دیگ رو میبینم رفتار های ی سری پدرارو با دختراشون میبینم خیلی حسرتشو میخورم ک چرا تاحالا بابام دست رو من نکشیده چرا هیچوقت بغلم نکرده؟

چقد دلم میخواست بابام حرفای محبت آمیز بهم میزد بغلم میکرد بوسم می‌کرد

شاید دنیا اومدم ک نگاه کنم حسرت بخورم

نمیدونم:)

خیلی سخته تقریبا همه یا بیشتر دخترا این شرایط داشتن و دارن حالا کم یا زیاد

به نظرم یه روز که حالشون خوب بود و آروم بودن بشین باهاشون حرف بزن از آرزوهات بگو و بگو که خیلی دوسشون داری سعی کن باهاشون رفیق بشی 

خیلی سخته تقریبا همه یا بیشتر دخترا این شرایط داشتن و دارن حالا کم یا زیاد به نظرم یه روز که حالشون ...

خیلی سعی کردم میدونی؟

اما خب نشد اونجوری پیش نرفت ک باید بره

حوصلشو ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خجالت میکشم اونا هم از این چیزا خیلی خوششون نمیاد استقبال نمیکنن

میدونی داداش من هر روز که میره بیرون و میاد به تک تک خانواده سلام میکنه و بغلمون میکنه بوسمون میکنه

خودش میگه قبلا خجالت میکشیده مامانمو ببوسه و بهش بگه دوسش دارم الان ۳۰ سالشه و دوساله که اینطوری شده

مامانم که مریض شد گفت به خودم گفتم نزار حسرت چیزی ب دلت بمونه میگه یه لحظه چشامو بستم و گفتم گور بابای خجالت... الان خیلی رابطه اش با همه خوب شده

به نظرم کم کم شروع کن مثلا اول بهشون پیام های محبت آمیز بفرست تو گوشی مثلا " بابام عشقه... مامانم همه زندگیمه" کم کم تو خونه ازشون تعریف کن و ... اینطوری با هم صمیمی میشید و میتونی حرفای دلتو بهشون بگی و شاید درکت کنن