2777
2789
عنوان

پاک کردن حافظه با برق

111 بازدید | 11 پست

خیلی وقت پیش همچین چیزی رو شنیدم ک‌ میتونست به صورت موقتی حافظه کوتاه مدت رو پاک بکنه برا بیماران روانی حاد استفاده میشد کسی سر رشته با اطلاعاتی ازش داره؟

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

عزیزم فراموشیش در این حده که یادت نمیاد امروز چی شد‌ . مثلا ناهار چی خوردی. یا کجا رفتی. اونم خیلی ک ...

خب اسم این روش چی هست کجا باید رفت برای اجراش و...

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تشخیص پزشکو میخواد. الکی نمیدن که. بیمارستانای روانپزشکی. دکتر ویزیت میکنه یه مدت دارو درمانی م ...

ممنونم الان من باید برم پیش روانپزشک اول میتونن دو ماه رو پاک بکنن؟ 

ممنونم الان من باید برم پیش روانپزشک اول میتونن دو ماه رو پاک بکنن؟ 

نه اصلا

ببین موقته و اونایی که تازه اتفاق افتاده. البته اینو دکتر گفت من دقیق نپرسیدم‌ کدوم شهرید؟ شرایط مالیتون اکی ه دکتر خوب معرفی کنم. یکمم گرونه

نه اصلا ببین موقته و اونایی که تازه اتفاق افتاده. البته اینو دکتر گفت من دقیق نپرسیدم‌ کدوم شهرید؟ ...

نه خیلی اوکی نیست من ساوه ام الان ولی خب ب تهران و قم هم دسترسی دارم