2777
2789
عنوان

سخت ترین سن بچه داری زیر ۸ سال؟

932 بازدید | 47 پست

من دخترم ۴ سالشه. از نزدیک ۳ سالگی لجبازیهاش شروع شده الانم زیاد شده. واقعا گاهی غیرقابل تحمل میشع. حرف گوش نکن و لجباز و شیطون. با اینکه عاشقشم گاهی کم میارم از دستش. امروز داشتم فکر میکردم سخت‌ترین سن بچه داری کیه؟ گفتم خودمو آماده کنم که روزهای بهتری در راهه یا سختتر؟ تا اینجای کار به نظرم ۳ تا ۴ سال از ۲ سال اول سختتره. چون بچه لجباز و شیطون میشه و دوست داره همش مخالفت کنه. نظر شما چیه؟

تعداد رای : 33
نظرسنجی
بدو تولد تا ۲ سالگی
11
33%
۲ تا ۴ سال
10
30%
۴ تا ۶ سال
7
21%
۶ تا ۸ سال
5
15%

بچه من ۲ سالشه گاهی باید برعکس باهاش حرف بزنم تا انجام بده کاریو😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سخت ترین سنش مونده تا برسه سخت ترینش در دوران نوجوانی و جوانیه که حرف گوش نمیده بیرون میره همش ادم و نگران میکنن با گوشی های و تاثیرات الانم نمیشه جلوشون رو گرفت الان به نظرم شیرین ترین سنه تا ۱۰ سالگی حتی لذتشو‌ببر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا سخته هرچقدر بزرگتر بشن مشکلاتشونم بیشتر میشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
😄😄موقع درس خوندنش. باید اشتباه بخونی حل کنی تا شاهزاده درست بخونه وحل کنه

هنو ب اون سن نرسیده😂

امروز براش خرید کردمم نمیومد بپوشه اندازشو ببینم آخر

بهش گفتم اینو نپووشیا مال تو نیست 

گیر داد باید بپوشمم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بذار بره مدرسه هر چی سعی کردی یاد نگیره یادش میدن افتضاح دخترا بی حیا شدن همه حرفی از دهنشون در میاد نه خجالتی نه شرمی برای دختر خودم نگرانم که باید بره مدرسه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

وای خواهرزاده منم چاهار سالشه خیلی لجباز شده:/

اصلا اینطوری نبود

الان چیزی میخوادگریه میکنه خودشو میرنه:/

خب حرف بزن ای بابا

البته خواهرم میگه خونه شما اینطوریه خونه خودمون بهتره نمیدونم