من دخترم ۴ سالشه. از نزدیک ۳ سالگی لجبازیهاش شروع شده الانم زیاد شده. واقعا گاهی غیرقابل تحمل میشع. حرف گوش نکن و لجباز و شیطون. با اینکه عاشقشم گاهی کم میارم از دستش. امروز داشتم فکر میکردم سختترین سن بچه داری کیه؟ گفتم خودمو آماده کنم که روزهای بهتری در راهه یا سختتر؟ تا اینجای کار به نظرم ۳ تا ۴ سال از ۲ سال اول سختتره. چون بچه لجباز و شیطون میشه و دوست داره همش مخالفت کنه. نظر شما چیه؟
سخت ترین سنش مونده تا برسه سخت ترینش در دوران نوجوانی و جوانیه که حرف گوش نمیده بیرون میره همش ادم و نگران میکنن با گوشی های و تاثیرات الانم نمیشه جلوشون رو گرفت الان به نظرم شیرین ترین سنه تا ۱۰ سالگی حتی لذتشوببر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بذار بره مدرسه هر چی سعی کردی یاد نگیره یادش میدن افتضاح دخترا بی حیا شدن همه حرفی از دهنشون در میاد نه خجالتی نه شرمی برای دختر خودم نگرانم که باید بره مدرسه