2777
2789

شوهر من اصلا به وام و قرض علاقه نداره میگه اگه پول داشته باشیم میخریم اگه نه نمیخریم خیلی خودش رو تو فشار قسط و قرض نمیندازه خیلی حرص میخورم آخه با این گرونی مسکن فقط با پس انداز نمیشه که صاب خونه‌ شد چیکار کنم چطور راضیش کنم؟!

ماشین و طلا ها رو باید بفروشیم امتیاز مسکن ملی رو هم بفروشیم ، پول رهن خونه ای که الان توش ساکنیم رو باید بزاریم ، وام و قرض هم بگیریم. بنظرتون من اشتباه میکنم حق با شوهرمه؟!

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱

سلام خانم های مهربون وقتتون بخیر من شالیزار دارم گیلان و خودمم برای همونجا هستم برنجامو با قیمت ارزان با ضمانت بی قید شرط می‌فروشم که میتونید حتی یک کیلو هم سفارش بدین تا آخرین کیلو ضمانت هست حتی یک کیلو که بردین پس می‌گیرم. برنج هاشمی درجه یک هست و سورتینگ شده عطرش کل ساختمونو پر می‌کنه و طعم عالی هاشمی داره و خالص هم امساله دارم هم پارساله دودی و ریز تا درشت و آرد برنجم دارم اینم شمارم هست 09331069007  خودمم شهرک الهیه شهرقدس میشینم هم حضوری میتونید بیاید هم من براتون ارسال کنم🥰❤️ اینم پیجم تو اینستاگرامه کلی وسیله ارزون و با کیفیت دارم براتون🥰مولتی شاپ ارزانیک Multishop_arzanik

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا بدون قرض و قسط نمیشه پیشرفت کرد والا ما تو زندگی هر چی خریدیم با وام بوده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

والا شرایطتون جوریه که انگار باید کل زندگی رو با کلی قرض رو قوله بدید برا خونه. 

من بودم نمیکردم حالا بازم نظر خودتونه

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️