2777
2789

یکی از حرفای  عاشقانه و مودبانه و  +18 که همسرتون میگه رو بگین 😌

شوهر من میگه نمک بزنم جیگرتو خام بخورم 

شما چی ؟ 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شوهرتون انقدر دوستتون داره؟ 

بچه ها شما به عشق باور دارید ؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

یادم نیست

بیشتر تو پیام میگه

دورت بگردم قربون چشمای قشنگت بشم

مثبت هجده نمیگه اصلأ 😤😤

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
یعنی شوهرتون انقدر دوستتون داره؟  بچه ها شما به عشق باور دارید ؟

والا نمیدونم دوستم داره یا نه

خودش میگه خیلی دوستم داره،ولی رفتاراش اینو نمیگه😄

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
یعنی شوهرتون انقدر دوستتون داره؟  بچه ها شما به عشق باور دارید ؟

نه اعتقاد ندارم

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏