2777
2789

۷ صب تا ۷ شب سرکارم اضافه کاری میمونم

خودم به تیکه طلا نمیتونم بخرم ۱ ساله میخوام یه سفر برم جور نشده

چرا؟

چون خانواده مادریم‌همشون یا ورشکسته اند

یا پول لازم

یه روز بابا بزرگم اینا پول اجاره ندارن

یه روز خالم شوهرش پول نداره

به روز داییم ورشسکته میشه

و مامانم همش میره رو مخ من توروخدا بهشون پول بده کمکشون کن کسی رو‌ ندارن😭😭😭😭😭خسته شدم خودم تک فرزندم ۲ صباح دیگه کسی نمیگه مردی یا زنده ای بابای خودم ۲تومن بهم نمیده

چیکار کنم خلاص شم از دستشون

جالبه پولی که میگیرن رو هیچوقت تاحالا پس ندادن😭😭😭😭😭

چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا!

مگه میتونن به زور بگیرن؟

به مامانت بگو پولایی که دادم پس بدن بعد

چقد مامانت سنگدله که زحمت بچه خودشو نمیبینه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

وام بردار یه چیزی باهاش بخر وقتی خودت قسط داشته باشی موظف میشی اول بدهی خودتی بدی از من به تو نصیحت پولت رو به خانواده خودتم نده چه برسه دایی و خاله و اینا بیخیال بابا هر کی میره پی زندگی خودش دیوونه ای دختر بذار مامانت ناراحت بشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

درامدت خوبه؟ واسم سوال شد یعنی پدربزرگ وشوهرخاله از شما کمتر کارمیکنن؟؟

وقتی پس نمیدن چرا باز دوباره بهشون پول میدی؟؟ شده وظیفت حالا .تاپول دستت میاد طلابخر 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
جداشو. خاک تو سرتتت. ندههههه. خودت بعدن میبینی آسو پاسیااااا. نده لنتی. طلا بخر بنداز گردنت بگو ندار ...

عاشقتم🤣🤣🤣

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
مقدار پولت ودرآمدت به هیچ کی نگو وذخیره کن توی بانک

نمیگم

یه روز یکی میگه یه تومن بده

یکی میگه ۳تومن بده

انقدر پرو اند میگن میشه گوشوارتو بفروشی چک داریم پاس نشده😑😑😑

خیلی راحت پولتو پیش پیش خرج کن اینجوری نه خودت دلت میسوزه و کوتاه میایی نه مامانت دیگ بهت گیر میده&n ...

انقدر پرو اند میگن میشه گوشوارتو بفروشی چک داریم پاس نشده😑😑😑