2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم زندان بود ۳ ماه بدون خرجی هیچی گوشی مخفی شو پیدا کردم گفت پول دادگاهمو بده ازاد شم حق طلاق میدم بهت اما وقتی اومد به اون در زد خودشو داد بیداد که طلاقت میدم ولی حق طلاق نه ...بعد دوسه روز رفته بود خونه معشوقه اش بعدم ماشینی که قبلا بنامم کرده بود رو برداشت رفت شهرستان منم اونجا فهمیدم رفته بوده پیش معشوقه اش یعنی بعدی که ماشینو برد فهمیدم 

بگو برات بنویسم

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

بگو برات بنویسم

بعد دیگه هرچی زنگش زدم جواب نداده یک هفته شده ماشینو نیاورده هی میگه چند روز دیگه میارم ماشینتو منم صبح رفتم دادگاه عریضه نویسه گفت درخواست طلاق نمیتونی بدی فقط میتونی برای مهریه و نفقه بچه ها اقدام کنی یه چیزی نوشت که برای هر بچه ماهی دوو نیم باید بهم بده گفت ببر دفتر خدمات قضایی تمبر باطل کن این کارو گردم اما این چه ربطی به درخواست طلاق داره ؟چجوری طلاق بگیرم .شاید اون بیاد هر ماه پولو بریزه خودشم نمیاد توافقی جدا شیم 

دلیل محکمی نداشته باشی و راضی نشه بیاد که نمیتونی

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

الان بجز نفقه برای کارای طلاق باید باز عریضه دیگه ای بنویسم یا همین که نفقه اقدام کردم وقتی دادگاه بخوان باید اونجا بگم جدا میخوام بشم خودشم فکر نکنم از ترسش بیاد دادگاه میخوام از معشوقه اش هم شکایت کنم  بعد مشاور تو دادگاه گفت باید بری کلانتری یه تاییدیه بهت بدن که نمیدونم ول کرده رفته سر در نمیادم کسی اگه میدونه بگه

دلیل محکمی نداشته باشی و راضی نشه بیاد که نمیتونی

چرا دیگه دلیل محکم دارم یه گوشی مخفی تو مغازه اش پیدا کردم که سیم کارت روش بنام پسر داییش بود اما خودش استفاده میکرد نهایتا برای اثبات پسر داییشو میخوان بیاد دادگاه اونم جرم زنای اینو فکر نکنم گردن بگیره و میگه به این سیم کارت داده و کلی هم پیام از خود زنه که به شوهرم یا من پیام داده که یبار میگه شوهر داره یبار میگه صیغه شوهر منه نمیدونم دیگه مشاوره هم گفت اگه ثابت بکنی زنا بوده برا جفتشون شلاق حد میزنن اگه هم شوهرت ثابت کنه طرف رو عقد موقت یا داعم کرده طبق بند سند ازدواج بدون اجازه تو زن گرفته میتونی طبق اون طلاق بگیری حالا میخام ببینم واسه این مورد باید یه عریضه جدا بنویسم بجز این یکی که برای نفقه زدم 

چرا ؟چیو در مقابل چی میبخشی؟

مهریه درمقابل طلاق.البته۷۰تومن پول میده.هرچنداین بشرخیلی بیشرفه بازتادقیقه نودمعلوم نیس.بچمم که پیش منه اونم یه مبلغی ماهیانه میده

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍