الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاراموز وکالت هستم،برای طلاق ابتدا باید دادخواست توسط وکیل تنظیم و سپس ثبت بشه
خب پس چرا خود دادگاه مشاوراش گفتن من نمیتونم درخواست طلاق بدم و فقط برای نفقه باید اقدام کنم و اگه ۶ ماه نیاد و نفقه هم نده بعد میتونی جدا شی درسته همینه روندش؟
من پارسال دقیقااینجوری بودم.تاسه ماه اول عین خیالم نبود.ولی آخراش کم آوردم بخشیدمش وبرگشتم بهش ولی ا ...
اون بیشتر اذیت میشه من که دست از سرش بر نمیدارم نمزارم راحت بگرده برا خودش من دوتا بچه شیر خوار دارم الان ۱ هفته است یه قطره شیر ندادم بهشون شیر خشک نبوده تو داروخونه ها چای شیرین بهشون دادم فقط بعد بزارم حق این بچه هارو بره به سرو پای هر هرزه ای خرج کنه اگه با زبونش نیش نمیزد یکم کوتاه میومدم کوتاهم اوندم گفتم حق طلاق بده حضانت هم بده منطقه کارشم عوض کنه باهاش زندگی میکنم اونم گفت دیگه نمخاد زندگی کنه و انداخته رفته
رابطه نا مشروع داره بهش که گفتم کنار بزار کاراتو کنار نذاشت حتی گفتم بریم مشاوره نیومد گفتم حضانت بده نداد حق طلاق نداد میگفت من همینم درستم نمیشم میخای چشمتو ببند باهات زندگی میکنم خرجتم میدم ولی کاری نداشته باش با کی هستم با کی نیستم و از منم انتظار داشت هر وقت اومد سمتم تمکین کنم و منم میترسیدم که ایدز یا بیماری دیگه ازش بگیرم
خیلی خوبه که دنبال حق وحقوق خودتی.تویه زن قوی هستی.
مجبورم دیگه قوی باشم از اینبه بعد اون ۵ سال منو اذیت کرد از دستش جرعت نداشتم تا سر کوچه برم تو خونه همش زندانی بودم چون تا میرفتم بیرون یکی رو میاورد خونه برای .... دیگه منم اگه چیزی به اون ببخشم در حق این دوتا بچه اجهاف کردم و این دوتا خیلی گناه دارن یکی شون ۴ ماهشه بگم تو این مدت یک هفته هم باباش تو تونه بیشتر نبوده باور نمیکنی
اگه عجله برا طلاق گرفتن نداری برو هر چند وقت یه سکه تو بزار اجرا .۱۴ تا که خیلی کمه یه چیزی یگیر که ...
هی خواهر هرچی طلا داشتم حتی اونایی که پدرم خریده بودهم گرفت همین ۱۴تاهم فکر نکنم بدع😔خونمونم فهمیدم زده بنام مادرش خونه و ماشینی که از طلاهای من بود...
الانم بجایی که خواهش تمنا کنه ببخشمش میگه خوب کردم رفتم هرزه گری از این به بعد راست راست راه میرم با زنای هرزه میپرم ببینم چیکار میکنی اگه بدونم این پیاماش هم برای ادب کردنش بدرد میخوره حتما استفاده میکنم