2777
2789
خوشبحالت که داری حقتم میگیری.من میخوام توافقی اونم باچندقازجداشم.تازه اگه بده

چقد طول کشید تا اینکه بگه توافقی طلاقت میده؟؟ نفقه و مهریه و حهیزیتو چیکار کردی

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏

خب من بهش گفتم بیا توافقی جداشیم ماهی ۵ بده ۳ تومن برا مهریه ۲ تومن هم برا بچه ها انگار نفری ۱ تومن نفقه بچه ها بعدم ماشین رو بده رهن هم کلا ۳۰ تومنه با پول ماشین همه با هم ۱۲۰ میشن گفتم من با این پول یه خونه رهن کامل میکنم با بچه ها زندگی میکنم عوضش ازت بابت رابطه نامشروع خیانت نمکنم اونم هی سر میدوونه منم مجبور شدم برم دادگاه درخواست نفقه کنم اصلا جدا هم نتونم بشم همین که تنها زندگی میکنم خوبه دیگه تازه اون فکر نکنم بیاد دادگاه همه جی به نفع من بشه اما نفقه اینا هم فکر نکنم بیاد عین آدم بده باید هی پیداش کنم بندازمش زندان به هرحال وقتی ادم نیست و نمیخواد ادم بشه منم مجبور نیستم روح روانمو بهم بزنم که 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه درمقابل طلاق.البته۷۰تومن پول میده.هرچنداین بشرخیلی بیشرفه بازتادقیقه نودمعلوم نیس.بچمم که پیش ...

کدوم شهری ؟۷۰ ملیون که خیلی کمه من میدونستم عاقبتمون طلاقه یبار که مچشو گرفتم مجبور کردم ماشینو بنامم کنه الان ماشینمو برده با خودش اگه اعلام سرقت بزنم هر جا ببینن میگیرنش 

کدوم شهری ؟۷۰ ملیون که خیلی کمه من میدونستم عاقبتمون طلاقه یبار که مچشو گرفتم مجبور کردم ماشینو بنام ...

آره کمه.ولی ازهیچی بهتره.واینکه واسه من آدم کثیفیه نمیخوام همش بیفتم دادگاه تازه اینم نمیادکه خاک ب سرش

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

من شده باشه قید طلاق گرفتنو میزنم اما تا جایی که جا داشته باشه اذیتش میکنم الان دادگاه گفت ناهی ۵ تومن برا بچه ها فقط بده بعد گفتم خونه ندارم پول رهن رو هم میخواد برداره من تو خیابون بمونم گفت برو یه سکه تو بزن اجرا قولنامه رو تصاحب کن بابت مهریه ات بعدم گفت اون باید هم وسایل هم خرجی هم خونه برات بگیره و بجز اون ۵ تومن اگه مهریه اجرا بزارم باید ۴ ۵ ماه یا ۶ ماه یبار یه سکه بده که قسطی میکنن میشه ماهی ۵ تومن همون کلا باید برجی ۸ یا ۹ تومن بهم بده پدرش رو در میارم بعد باز بره معشوقه شو بغل کنه بعد به من بگه یه زن میگیرم انگشت کوچیکشم نباشی بچه هامم کوچیکن تا ۷ سالگی که فعلا پیش من هستن 

چرا دیگه دلیل محکم دارم یه گوشی مخفی تو مغازه اش پیدا کردم که سیم کارت روش بنام پسر داییش بود اما خو ...

یک پورسه سخت در پیش داری..به همین راحتی هم نیس..همین مراحل کلی زمان میبره

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

آره کمه.ولی ازهیچی بهتره.واینکه واسه من آدم کثیفیه نمیخوام همش بیفتم دادگاه تازه اینم نمیادکه خاک ب ...

نیاد به نفع تو الان میخای فوری جدا شی که چی صف وایستادن که بگیرنت ؟یا میخای ازدواج کنی ؟اگه نمخای ازدواج کنی بجای توافق برو نفقه و مهریه تو بزار اجرا تا تونستی بگیر ازش بعد هر وقت خواست طلاق بده بگو نمیبخشم اونم انقدر چند وقت اذیتش کنن که خودش بگه بچه برا تو یه مقدار بیشتر حق و حقوق ازش هم بگیر 

نیاد به نفع تو الان میخای فوری جدا شی که چی صف وایستادن که بگیرنت ؟یا میخای ازدواج کنی ؟اگه نمخای از ...

نمیدونم والا.چیکارکنم.شماچجوری نفقه بهت میدن.

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
دیگه میخام اون زنه هم ابروش یکم بره حالشون جا بیاد تا دیگه منو دور نزنن

انشا لله موفق میشید..

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.