2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که فرزند دختر نداره همدمی نداره تو پیری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 105 پست
من دختر ندارم خیلی هم دوست دارم ولی دلم نمیخواد به خاطر بی همدمی خودم به دنیا بیارمش این ظلمه  ...

به جای این چیزا 

سعی کن بهترین مادر و همدم ، رفیق برای دختر بچه ات، باشی 

که فردا نگه کاش پسر بودم..

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
توروخدا بگو چجوری بچه هامو بار بیارم که بعد ازدواج فراموشم نکنن 🥲

باهاشون رفیق باش فقط 

آدم هیچوقت از رفیقش خسته نمیشه و‌ ولش نمیکنه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه بد،براتون دعای خیر میکنم ان شالله مشکلتون به زودی حل بشه خیلی سخته درک میکنم

مرسی عزیزه دلم 

خیلی به دعاتون نیاز دارم 

هرشب با بالش خیس از اشک میخابم 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
😂تو فامیل ما پسرا فقط پول میکشن از پدر مادر و بد بختشون میکنن  زن که میگیرن تورو بخیر مارو سل ...

آره بعضیا این جورن،،خدا رحمتش کنه،،دقیقاً مهم تربیته که درست باشه،،بچه باید وجدان سرش بشه،،دختر و پسر فرق نداره‌.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

منم دوتا پسر دارم عزیزم

ولی از الان می‌دونم که قراره توی سن بالاتر وقتم رو با همسرم و دوستانم بگذرونم، دختر هم داشتم همین بود. اونها یک نسل دیگه هستن و قراره برن دنبال زندگی خودشون و تجربه‌های خودشون، خیلی اگه اوضاع بر وفق مرادم پیش بره نتیجه‌ش میشه اینکه بتونیم یک رابطه نسبتا دوستانه داشته باشیم و هر زمان که “اونها” مایل باشن دیداری داشته باشیم یا گپی بزنیم.

تمام تلاش من در جهت سالم موندن تا حد ممکن و داشتن یک پس‌انداز معقول واسه فراهم کردن امکانات معمول زندگی و سفر و تفریح هستش.

ببین منو مامانم با هم فاصله سنی زیادی نداریم  مامانم جوونه.  مثلا بخوایم لباسی چیزی بگیر ...

من 17 سالمه مامانم 38 ..تفاوتتون از ما کمتره؟ ...والا این دلیل منطقی نبود ک گفتین...   من مادرم راز هاشو به من میگه منم کلی اذیتش میکنم باهاش شوخی میکنم..گاهی با دوستاش و دختر هاشون میریم خرید و بیرون ...درسته ازم حرص هم میخوره ولی واقعا همدل و همدمیم

خدای ما هم که دوتا پسر داریم ودختر نداریم بزرگه شاید خدا صلاح ندونسته بهمون دختر نداده

بله دقیقا🥲من سر پسر دومیم خیلی از ته دل از خدا دختر خواستم اما وقتی پسر شد حس کردم خدا صلاح و مصلحتمو در این میدونه شوهرمم خیلی خوشحال شد که پسر اولم داداش داره

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
به جای این چیزا  سعی کن بهترین مادر و همدم ، رفیق برای دختر بچه ات، باشی  که فردا نگه کا ...

میگم دختر ندارم 

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !