2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که فرزند دختر نداره همدمی نداره تو پیری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 105 پست
والا ک پسر خوب خیلی کمتر هست...الان ی رفیق من دارم ...برادرش زده ماشینشونو کله کرده با رفیقاش چهارتا ...

الهی 

جوونا که باد تو سرشونه 

فقط میخوان تو خیابونا گاز بدن 😬😬😬😬😬😬😬

و باهم کورس میگیرن 

حالا خدانکنه جوونی به اعتیاد آلوده بشه

کاش بودم گیاه سرسبزی لا به لای سنگ فرش شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا🥲من سر پسر دومیم خیلی از ته دل از خدا دختر خواستم اما وقتی پسر شد حس کردم خدا صلاح و مصلحت ...

منم تو سونو گفت دومی هم پسره خیلی ناراحت شدم من حتی لباس وکلاه دخترونه هم خریدم ولی نشد دیگه بعضی وقتها خواهرشوهرمو وجاریم میگن دختر یه چیز دیگه اس درحالیکه خودشون برای پسردارشدن هرکاری کردن

منم دوتاپسر دارم ....خوب قسمت نبوده.....دخترم بستگی داره ازدواج کنه گیرچ کسی بیفته خوب یابد....ازکجامعلوم همدممون بشه....بیخیال.....

تازشم من اگ دخترم بیارم ۳۰سال تفاوت سنیمونه ک خیلی ....‌

پس ترجیحانمیخوام

الهی  جوونا که باد تو سرشونه  فقط میخوان تو خیابونا گاز بدن 😬😬😬😬😬😬😬 و باهم کورس ...

متاسافانه اره...26 سالش هم هست برادرش نمیدونم چرا بعضی ها تو کتشون نمیره تا همه چیو خراب نکنن

منم دوتاپسر دارم ....خوب قسمت نبوده.....دخترم بستگی داره ازدواج کنه گیرچ کسی بیفته خوب یابد....ازکجا ...

خدای نکرده دختر گیر آدم خوب نیوفته مادر داغون میشه 

از همه مادرا دور باشه و ان شالله خوشبختی بچه هاشونو ببینن

متاسافانه اره...26 سالش هم هست برادرش نمیدونم چرا بعضی ها تو کتشون نمیره تا همه چیو خراب نکنن

واااااااااای من دانشگاه دولتی درس میخوندم 

واسه ارشد رفتم دانشگاه آزاد 

کلا هم یبار رفتم اما چشمت روز بد نبینه نمیتونستم رد شم از پیش دخترا و پسرا باید با ۲۵سال سن از پیش دختر پسرای ۱۸ ساله رد میشدم دستمو میذاشتم رو چشام 

حیا و عفت کلا محو شده 

پدرا و مادرا هم فکر میکنن فرستادن بچه درس بخونه😬

خخخ با دست پس میزنن با پا پیش میکشن😆

والا خواهرشوهرم دوتا دختر داشت با وجود دیابتش سومی رو اورد تا پسر بشه الان میشینه هم جا میگه از پسر بدم میاد جاریمم یه دونه دختر داشت برای پسردارشدن رفت پیش دکتر تغذیه ها نمیدونم فازشون چیه

واااااااااای من دانشگاه دولتی درس میخوندم  واسه ارشد رفتم دانشگاه آزاد  کلا هم یبار رفتم ...

حالا من کاری به اون چیزا ندارم...بعضی چیزا اعتقادی هست به هر حال مال همممون با هم فرق داره ...ولی ی چیزایی مثل سرعت بالا مثل عرق خوری واینا دیگه بعضیا شورش رو در میارن تهشم مامان بابا و خواهرش بیچاره ها اذیت شدن

والا خواهرشوهرم دوتا دختر داشت با وجود دیابتش سومی رو اورد تا پسر بشه الان میشینه هم جا میگه از پسر ...

بنده خداها ندارن برلی اینکه حرف مردم سرشون سبز نشه میگن بدمون میاد

جاریه منم بعد بچه ی اولش دیگه باردار نشد همش اه اه و پیف پیف میکنه به بچه ولی هلاکه بچست و نمیدونه ما خبر داریم از مشکل نازاییش ،ما هم به روش نمیاریم

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

شوهرمم میگه دختر داشتن خیلی مسئولیت داره آخه خودش ۵تا خواهر داره ولی شوهرهای هرکدومشون هر روز یه سازی میزنن میگه دختر بزرگ کن معلوم نیس گیره چه آدمی بیفته آخه روزی نیس با داماداشون یه داستانی نداشته باشن