2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که فرزند دختر نداره همدمی نداره تو پیری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 105 پست

مشکل منم هست...دومیو و باردارم و‌خدا روشکر بچم سالمه و پسره ولی تمام مدت دارم زخم زبون می‌شنوم... مگه دست من بوده بچه پسر شده؟ مگه من خواستم؟ بخدا که ظلمه اینحوری دل زن حامله رو میشکونن... تا یه جا میبیننم میگن واییییی چجوری میخوای تربیتشون کنی چجوری میخوای بزرگشون کنی همدم نداری یاور نداری گریه کن نداری...جوری شده که از خونه بیرون نمیرم اصلا...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

من هییچ نمیخام بچه هام همدم و دلسوزم باشن توقعی از هیچ کس ندارم فقط میخام جای دوری نرن ک دلم براشون تنگ شه زود به زود ببینمشون .. زندگیشون خوب باشه ..

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم درکل هم پسر هم دختر وقتی ناصالح در بیان خدا به داد پدر و مادراشون برسه 

بله همینطوره الان پدرشوهر و مادرشوهر من بنده های خدا پیر و ناتوانن واقعا پسراشون مثله پروانه دورشون میگردن یکی میبرشون دکتر یکی آزمایش یکی مسافرت یکی باغ و بیرون شهر یکی رستورانو... دختراشونم خیلی خوبن ولی پسراشون رسیدگیشون به پدر و مادرشون خیلی بیشتره 

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

اصلا اینطور نیست

اولا همسرت باید همدمت بشه 

دوما بستگی ب تربیتت داره 

الان منی که دخترم ب علت دوری نمیتونم اونطور ک باید ب مادرم رسیدگی کنم 

اما داداش کوچیکم خیلی هوای مادرمو داره 

کلی قربون صدقش میره تا مامانم ی خورده مریض میشه میبرتش دکتر 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من هییچ نمیخام بچه هام همدم و دلسوزم باشن توقعی از هیچ کس ندارم فقط میخام جای دوری نرن ک دلم براشون ...

دقیقا منم همینا رو میخوام فقط فراموشم نکنن و موفق باشن هییییچ توقعی ازشون ندارم به خدا

دختر آدمو پیر میکنه

اصلا اینطور نیست  مادربزرگ من چهار تا دختر و یه پسرداره ک اتفاقا پسره اخرینشونه اونقدری این پسره ک همون داییم میشه اذیتشون کرد چهارتا دختر ک چ عرض کنم دهتا دیگم دختر داشتن اذیتش نکردن

ی نمونه دیگم اون یکی  مادربزرگمه ک روزی ۳ الی ۴ بار ب مامانش سر میزنه غذاشو اماده میکنه خونشو جمع میکنه و ..

درحالی ک ۳ تا پسر دیگم داره ک یا ماهی یه بار میرن سر میزنن یا اصللا سر نمیزنن مخصوصا اخرین پسرش بیچاره گریه میکرد میگفت بهم سر نمیزنه

مکشل منم هست...دومیو و باردارم و‌خدا روشکر بچم سالمه و پسره ولی تمام مدت دارم زخم زبون می‌شنوم... مگ ...

دقیقا منم مث تو  شرایطم مال من برعکس دخترن 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
اصلا اینطور نیست اولا همسرت باید همدمت بشه  دوما بستگی ب تربیتت داره  الان منی که دخترم ...

توروخدا بگو چجوری بچه هامو بار بیارم که بعد ازدواج فراموشم نکنن 🥲

مکشل منم هست...دومیو و باردارم و‌خدا روشکر بچم سالمه و پسره ولی تمام مدت دارم زخم زبون می‌شنوم... مگ ...

همین حرف گریه کن نداری خداییش به نظرم اوج جهالته یه عده ست😂

چرا دققیقا    

ببین منو مامانم با هم فاصله سنی زیادی نداریم 

مامانم جوونه. 

مثلا بخوایم لباسی چیزی بگیریم اون اونی که قشنگ تره رو واسه من میگیره در حالیکه اون لباس تن دوتامون میشه😂

کلا موقع خرید درگیریم😂

این یکیش بود

بماند بقیه چیزا

کاش بودم گیاه سرسبزی لا به لای سنگ فرش شما
مامانم خییییییییلی سختی کشید سر من  مشکل مالی نداشتیم ولی خب  سر کنکورم و خیلی چیزای دیگ ...

والا ک پسر خوب خیلی کمتر هست...الان ی رفیق من دارم ...برادرش زده ماشینشونو کله کرده با رفیقاش چهارتایی داخل اون ماشین ودن...شانس اوردن زنده موندن..ماشین هم ک یک و نیم از دستشون رفت ...این مادر پدر موهاشون سفید شد/دوست من هر روز ساعت 5 صبح پا میشد دارو های بردادرشو ممیداد تو لباس پوشیدن و خوابیدن و همه چی شده بود کمک این...انقدر ک حرص پسر رو خوردن نصفشم حرص دخترر رو نخوردن

دقیقا منم مث تو  شرایطم مال من برعکس دخترن

والا نمیدونم چشونه خالم سه تا دختر داره یه جور حرف میزنن بهش منم که دوتا پسر دارم یه جور دیگه...بابا دو دقیقه اون دهن بی صاحابتو ببند بخدا نمیمیری...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟