2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که فرزند دختر نداره همدمی نداره تو پیری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 105 پست
شما مادرتو پیر کردی😐؟

افرین.👏👏

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر آدمو پیر میکنه

چه ربطی داره 

باید بگی بچه ناصالح آدمو پیر میکنه

من خیلی از پسر هارو دیدم مادر و پدرشون از دستشون زجر میکشن

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

خیلیااینجامیگن دخترمیاریم که توپیری بیان جمعمون کنن😐

اشتباه میکنن

ادم سالم با همسرش و ارتباطاتش وقت میگذرونه 

با جمع هم سالان

و از مصاحبت فرزندان لذت میبره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
والا مادر دختر هم دو دقیقه همدیگرو نمیتونن تحمل کنن  اتفاقا پسرها با ماماناشون مهربونترن مثل ...

همه مثل هم نیستن 

من عاشق مامانمم و بدون اون اصلا نمیتونم 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

اشتباه میکنن ادم سالم با همسرش و ارتباطاتش وقت میگذرونه  با جمع هم سالان و از مصاحبت فرزندان ...

آره درسته

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

لطفا دست از سر بچه هاتون بردارید،بزارید برن پی زندگیشون،کم ازشون انتظار داشته باشید،همسر شما همدم شما باید باشه! 

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

من خیلیارو دیدم ک تو سن بالا حسرت دختر دارن نمونش واحد بالاییمون پسراشم خیلی خوبن اما بازم دلش میخواست یه دختر داشته باشه 

خب حس‌میکنن دختر دلسوز تره نسبت به پسر 

که گاهی اینطوریه گاهی نه برعکس ... 

دیگه یه نگاه سطحی به جامعه بندازی متوجه میشی هر مدل دختر و پسری وجود دارع و هیچ کدومش خوب یا بد مطلق نیست 

بستگی به خودت، همسرت و روش تربیتتون داره. مادرشوهر من چهار تا پسر به امید دختردار شدن به‌دنیا آورد. پسرها مثل پروانه دور مادرشون می‌چرخیدن. آخر کار هم نیروی کمکی استخدام کردن که هفته‌ای سه روز به امور خونه و آشپزی برسه. اگر دختر می‌داشت، نه از نظر مالی، نه رسیدگی بیشتر از پسرها کاری نمی‌کرد.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
شما مادرتو پیر کردی😐؟

مامانم خییییییییلی سختی کشید سر من 

مشکل مالی نداشتیم ولی خب 

سر کنکورم و خیلی چیزای دیگه تا اینکه به یه جایی رسیدم که همشو مدیون مامانمم

فردا روز هم سر جریان ازدواج و بچه و این چیزا میدونم باعث فکر و زحمت میشم براش

با عرض تاسف اعتراف میکنم من بیشتر دغدغه بودم برای مامانم تا برادرم

پس بر این دیدگاه که حتما باید دختر تو زندگی باشه تا مادر همدم داشته باشه مخالفم

کاش بودم گیاه سرسبزی لا به لای سنگ فرش شما
همه مثل هم نیستن  من عاشق مامانمم و بدون اون اصلا نمیتونم

انشاالله خدا حفظشون کنه واستون ،همه عاشق مامانشون هستن

ولی خیلی دیدم دخترها و مادرها از هم ایراد میگیرن،

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

من 6 ماه نرفتم خانوادمو ببینم .. ولی شوهرم  دو سه بار تنهایی رف  پیش خانوادش نمیتونا ک نره .بشدت علاقه و بفکر پدر مادرش.جاریام ک پسر دارن همش میگن ارزومون در اینده بچه هامون مث فرزاد(شوهرم) باشن. ولی خودم دوتا دختر دارم ارزومون بود دومی پسر شه نشد 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم