2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که فرزند دختر نداره همدمی نداره تو پیری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 105 پست
مامانم خییییییییلی سختی کشید سر من  مشکل مالی نداشتیم ولی خب  سر کنکورم و خیلی چیزای دیگ ...

صحیح ، خدا حفظشون کنه

ولی بد توضیح دادین ، گفتین دختر آدمو پیر می‌کنه! 

فرزندی که صالح نباشه آدمو پیر می‌کنه 

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم 

الان من دخترم

افتادم دسته یه ادمه عوضی که حتی از عید منو یه سر خونه مامانم نبرده 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
خیلیااینجامیگن دخترمیاریم که توپیری بیان جمعمون کنن😐

نه به خدا منظورم این نیست که تو پیری ازم مراقبت کنه منظورم اینه که همدم و هم صحبتم باشه،دلسوزم باشه

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
انشاالله خدا حفظشون کنه واستون ،همه عاشق مامانشون هستن ولی خیلی دیدم دخترها و مادرها از هم ایراد می ...

مرسی گلم

درکل هم پسر هم دختر وقتی ناصالح در بیان خدا به داد پدر و مادراشون برسه 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

نه عزیزم  الان من دخترم افتادم دسته یه ادمه عوضی که حتی از عید منو یه سر خونه مامانم نبرده&nb ...

وای چه بد،براتون دعای خیر میکنم ان شالله مشکلتون به زودی حل بشه خیلی سخته درک میکنم

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

مردم بیشتر دوست دارند پسر داشته باشند. 

خودم هم دوست دارم پسر داشته باشم. ولی شوهر هم ندارم. 😔

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من دختر ندارم خیلی هم دوست دارم ولی دلم نمیخواد به خاطر بی همدمی خودم به دنیا بیارمش این ظلمه 

این دنیا جای خوبی نیس

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

دعا کن بچه های به راهی داشته باشی پسر دختر فرقی نداره پسرم میتونه در حد دختر همراه و هم دم و راز دار پدر مادر باشه

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
همدمش پسراشن.

😂تو فامیل ما پسرا فقط پول میکشن از پدر مادر و بد بختشون میکنن 

زن که میگیرن تورو بخیر مارو سلامت فقط وقت بدبختی میان پیش خانواده 

بابابزرگم مرد داییام هزار تومن نذاشتن کفنشو جمع کنن دخترا پول گذاشتن 

مونده به تربیت که چطور تربیت کنه اگه خوب تربیت نکنی نه پسر همدمه نه دختر

نلایک