2777
2789

می گویند روزی سه ارازل جهت دزدی وارد خانه ای شدند دیدند زن و شوهری ۉارد خانه هستند مرد شروع کرد به بد و بیراه گفتن بیرون کردن سه ارازل و دزد که مرد را گرفته و دایره ای کشیدند و مرد را درون دایره گذاشتند و بهش گفتند حق نداری از این دایره بیرون بیایی وگرنه می کشیمت 

خلاصه تا صبح هر بلایی تونستن سر زن بیچاره آوردند ۉ تمام وسایل را به غارت بردند وقتی ارازل ها و دزد ها رفتن زن به شوهرش گفت ای مرد  چرا کاری نکردی دستت که باز بود دادی هواری زندگیمونو به غارت بردنو منم اذیت کردن تو !!!! ایستادی نگاه کردی 

مرد گفت فکر کردی بیکار بودم منم پدرشونو درآوردم تا صبح همش پامو میگذاشتم اونور خط و برمیداشتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنگلی بود که ۴ روباه بی صفت که قدرت زیادی داشتند در آن زندگی میکردند هر کدام از این روبا ه ها حد و مرز مشخصی داشته و تعدادی حیوان رو تحت سلطه و اختیار خود داشتند روزی روباه چهارم خواست به محدود زرافه ها که در نزدیکی قلمرو خودش بود حمله کند و آن ها را تخت اختیار و قلمرو خود درآورد ،اما روباه اول که میخواست خودش قدرت برتر باشد مانع از این کار شد و با فرستادن کمک نگذاشت روباه چهارم پیروز شود این درگیری ادامه داشت و تمام جنگل در این باره صحبت میکردند تا اینکه روباه چهارم فکری اندیشید تا در این درگیری پیروز شود و آن این بود که   خرگوش ها را تحریک کرد به قلمرو خوک ها که سال های سال بود با هم نزاع داشتند حمله ور شوند در ابتدا خرگوش ها موفق شدند چون خوک ها غافل گیر شده بود و خرگوش ها شاد و خندان بودند تا اینکه روباه اول وارد عمل شد و با فرستادن کمک به خوک ها که  وحشی تر شده بودند  تمام خرگوش ها رو تلف کردند،فردای آن روز اهالی جنگل دیگر در مورد روباه چهارم و زرافه هت نمیگفتند بلکه در مورد خوک ها و خرگوش ها حرف میزدند، روباه چهارم هم با خیال راحت که زرافه ها دیگر کمکی از روباه اول نمیگیرند به پیشروی خود ادامه خواهد داد،

این وسط پروانه ها هم بودند که فکر میکردند آزادند ولی در واقع روباه چهارم بین پروانه ها نفوذ داشت و همین باعث شده بود پروانه ها ناخواسته در تحریک خرگوش ها بی نصیب نمانند ،

پروانه ها خسته و ناراحت بال بال میزدند تا شاید روزی بتوانند بلایی که سر خرگوش ها آمد را جبران کنند اما نمیدانند تصمیم گیرنده کس دیگر است

آن چهار روباه بعد از مدتی با هم بر سر منافع شان مذاکره کردند و همه چیز فراموش شد

فقط این وسط بیچاره خرگوش هایی که تلف شدند و پروانه هایی که غمگین

سیاستمداران و ثروتمندان: روباه و خوک پروانه‌ ها و خرگوش‌ها: افراد عادی و فقیر

اینم درسته ولی الان 

روباه به ترتیب 

آمریکا،فرانسه،انگلیس،روسیه

زرافه:اوکراین 

روباه چهارم:روسیه 

روباه اول :آمریکا 

خرگوس:فلسطین 

خوک:اسراییل 

پروانه ها هم خودمون