2777
2789
عنوان

من و همسرم دو شبه جدا میخوابیم😞

705 بازدید | 49 پست

خیلی ناراحت کننده س عین یه کابوسه.. دوشبه با همسرم قهر کردم و امشب دومین شبیه که جدا میخوابیم.. من گفتم میخام کار کنم اما اون مخاافه پاشو کرده تو یه کفش و میگه نه اصلا به هیچ وجه م نظرشو عوض نمیکنه، منم تصمیم گرفتم قهر کنم ، تا بفهمه چقدر کار کردن برام مهمه ۲۲ سالمه و همسرم ۳۲ ، بچه هم نداریم وضعمونم بد نیست در حط متوسطه ولی خب منم مثل هر زن دیگه ای اینو مطخام، جالب اینجاس

اینستاشو هک کرده بودم یهو دیدم با خواهر عزیزم داره حرف میزنه 

باورتون نمیشه اگه بگم

به خواهرم گفت جریانو و قهرمو ، خواهرم گفت به درک خو بزار قهر کنه مگه چی میشه ولش کن، بزار اون بیاد سمتت منتتو بکشه اینبار جدی باش و بیخیالش شو،... خواهر خودممممم 😔 بمیرم الهی برای دلم.. که این دو شب وقتی خوابید رفتم و نگاش کردم که چه راحت روی تختمون خوابیده و منی که اینجا با ی بالش و ی پتو دارم زجه میزنم😔 و هر لحظه داغم عمیق تر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرتو بشور پهن کن تو آفتاب

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خب وقتی راضی نیس..شما چ سماجتی میکنید؟

ارزششو داره؟

همسرت دوستت داره ک نمخاد زحمت الکی رو دوشت باشه..

⚡️ _بیا‌یهویی‌یه‌ثوابی‌شریک‌شو🍀۰•✾––مثلا‌بگو:به‌عشق‌مهدی؛ ⁵ اللهم‌عَجـَّل‌لوَلیک‌الفَرج🌝به‌عشق‌ظهورش؛ ² الهی‌عظم‌البلاء🦋به‌عشق‌اسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱
من موندم همه شوهرا اینجورین؟غلط بکنم من ازدواج بکنم

شوهرمن فقط معلمی رو قبول داره البته خودمم همین نظرو دارم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اره چرا زنده نباشه

منظور اینه ک ...چون توبایدمیکشتیش

یه چیزی از سر تجربه بگم؟ جات عوض نکن. نه به خاطر دور نشدن زن و سوهر و ازین حرفا. به خاطر اینکه حق توئه راحت بخوابی. یا اون پاشه بره زمین بخوابه و یا تو هم بی مخل به حضورش روی تخت راحت بگیر بخواب. ببخش راجع به مشکلت اللن نظر خاصی ندارم.‌ولی روشت برای خودت اذیت کننده س. فرسایشیه.اون هیجی رنج نمیکشه و نمیفهمه که تو داری اذیت میشی. اونی که میبره و وا میده تو هستی. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞