2777
2789

خواهرشوهرم وبچه هاش میخواد بیاد خونمون  چندروز پیش زایمان کردم حال روحیم زیاد خوب نیست برای آشپزی     چی سفارش بدم به نظرتون که آبرومند باشه خودم چی درست کنم کنارش که زیاد اذیت نشم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنج بزار 

جوجه کباب سفارش بده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

زن که تازه زایمان کرده توانایی پذیرایی و شام درست کردن و بردن و آوردن رو نداره ب خودشون باید متوجه این قضیه باشند.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

مامانم دو نفر یکی ماهیچه گرفته بود 

خیلی بزرگ و مجلسی بود

قشنگ تا ۳ نفرم سیر میکرد 

شوید پلو باقالیشم خودش گذاشته بود 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
جوجه بگیر با برنج و ماست و نوشابه‌. چیزی هم نمیخواد درست کنی. ادم زائو که نمیتونه غذا برای مهمون درست کنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

جوجه و کوبیده همراه پلو سفارش بده خودت سالاد درست کن

نفری چند سیخ بزارم براشون

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد