من یه دختر تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلم میخواد همین الان برم بیرون خودمو از یه جایی بندازم پایین اینقد حالم بدت
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
ی چیزی بگم عزیزم از مادر شوهر انتظار محبت نداشته باش ک فقط خودت دلت میشکنه من ک مادرشوهرم رسما جلو خودم گفت من عروسام برام اصلا مهم نیستن فقط دامادمو دوس دارم🙂💔
دقیقا .مادرش و پدرش جلوی من گفتن برای جاری بزرگم .مهم نیست نمیاد پسرم مهم ه برامون
منم اولش خیلی دلم شکست ولی الان دیگه برام عادی شده و دیگه باعث شده انتظار و توقعی ازش نداشته باشم. خوش باشن با داماداشون ببینیم چ گلی ب سرشون میزنن داماد😂