2777
2789
عنوان

کارنامه ی سبز کنکور

384 بازدید | 4 پست

سلام

گفتم شاید این مطلب به درد کنکوریا خورد کپی کردم و گذاشتم براتون 

خودم کنکوری نیستم سالها پیش لیسانس گرفتم

موفق باشید

امروز سازمان سنجش کارنامه نهایی داوطلبان آزمون سراسری  : https://my.sanjesh.org/loginرا هم منتشر کرد، این کارنامه که در میان داوطلبان کنکور با عنوان کارنامه سبز نامیده می‌شود هر سال منتشر می‌شود تا داوطلبان آزمون سراسری که براساس نمره آزمون خود مجاز به انتخاب رشته شده و فرم انتخاب رشته را تکمیل کرده‌اند رتبه خود را در هر یک از کدرشته محل‌های انتخابی در بین متقاضیان کدرشته محل مزبور در سهمیه مربوط و همچنین رتبه آخرین نفر پذیرفته شده در کدرشته محل‌های انتخابی تا اولویت رشته محل قبولی را مشاهده کنند.

داوطلبان می‌توانند از این اطلاعات آزمون‌شان برای انتقالی یا تغییر رشته استفاده کنند البته سازمان سنجش در این زمینه دخیل نیست و دانشگاه مبدأ و مقصد باید تائید کنند به این صورت که داوطلبان اگر براساس اطلاعات کارنامه نهایی‌شان متوجه شدند که در رشته یا دانشگاه دیگری که بیشتر به آن علاقه دارند امکان قبولی‌شان وجود دارد می‌توانند به دانشگاه مبدأ مراجعه کرده و پس از مطالعه آئین‌نامه انتقالی یا تغییر رشته در صورت امکان و تمایل نسبت به این کار اقدام کنند.

فکر نکنم امسال همچین امکانی باشه چون سنجش فقط الویت های بالاتر از قبولی رو میزنه که قاعدتا فرد قبول ...

نمیدونم بپرسید بهتره ازسایت معتبر کپی کردم خبر درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون تاپیک قفل شد مجبور شدم اینجا جوابتو بدم

اینو بدون تو خدا نیستی به بقیه امر و نهی کنی و قضاوتشون کنی

یاد بگیر سرت تو زندگی خودت باشه چطور زندگی کردن دیگران به تو اصلا ربطی نداره.

شبتون خوش

اون تاپیک قفل شد مجبور شدم اینجا جوابتو بدم اینو بدون تو خدا نیستی به بقیه امر و نهی کنی و قضاوتشون ...

فشار میقولی

شماهم یاد بگیر فضولی نکنی تو نظر کاربرا

شب شماهم خوش