2777
2789

واقعن سرخ کردنش مثل همونیه که تو تبلیغات نشون میده

آخه من باورم نمیشه که سیب زمینی بدون روغن اونطوری ترد بشه 

لطف کنین بگین اگه دارین واستفاده کردین راضی هستین

روغن اسپری میکنین یانه اصلن نمیخاد

چون دارم فکر میکنم اگه خوبه بخرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن اصلاااا سیب زمینیش خوب نمیشه مث‌لاستیک‌میشه‌بادمجونشم‌خوب نمیشه 

مرغ و بقیه چیزاش خوبه من دیشب کلی پسته تازه باهاش خشک‌کردم عالی شد در عرض ۱ساعت کلی حجم‌پشته خشک‌کردم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چجوری پسته خشک کردی ینی برنج هم میشه خشک کرد برای ارد برنج بچه ها

برنج و‌نمیدونم والا 

ولی من پسته تازه پوست اولش و جداکردم بعد تو‌دستگاه ریختمشون  فقط کف دستگاه وریتخم رو‌درجه۲۱۰درحهنیم ساعت گذاشتک هی درش و‌باز میکردم و همشون میزدم ولی خب عالی شد

یبارم سیب درختی خشک‌کرد اونم ی ساعت طول کشید ولی خیلی خوب شد یکم برنج و‌بریز امتحان کن هرچنددقیقه درش و‌باز‌کن هم‌بزن‌ک‌نسوزنن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خواهرم فیلیپیس داره میگه ترد وخوشمزس غیره بخاطر سیب زمینی بخری وگرنه ک فر همه اون کاراییو داره 😂

ماتقریبن سرخ کرده زیاد میخوریم خوب اگه بشه بدون روغن همونطوری سرخ شه که خیلی خوبه سالمتره

توی فر تا حالا چیزی سرخ نگردم

یعنی بزارم توی سینی فر اونجام بیروغن سرخ میشه