2777
2789
عنوان

بلافاصله بعد از جدایی ازدواج کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 3906 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترو قرآن هر کاری می‌کنی بچه هاتو ول نکن بعد خیلی عذاب می‌کشی و غصه میخوری و زندگیتم بهشت باشه با فکر ...

شرابطه رو نمیدونی، اون برد من رفتم بیارم می‌برد خونه اینو و اون قائم میکرد، چیزی رو نمیدونی

چرا میگی ولشون کردم؟

نترس فقط نترس

امام علی یه جمله داره میگه از چیزی که میترسی به طرفش برو

اونکه عده تموم نشده میره ازدواج میکنه به مشکل میخوره کار اشتباهی انجام دادن براش

شما هیچ ظلمی به بچه ها نمیکنید که کنارشون نیستید ولی با ازدواج نکردن و این افکار اشتباه به خودتون بیشتر ظلم کردید

چون با کسی ارتباط نگرفتید این مسائل به ذهنتون میاد برای امتحانم که شده با کسی وارد رابطه جدی بشید و عاقلانه تصمیم بگیرید بعیده پشیمون بشید

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
عین خودمی بمیرم برای دلت.ولی من ازدواج کردم الانم دوتا بچه دارم.پسرمم دوسه ساله ندیدم دوس ندارم اذیت ...

اون با ندیدن شما و آغوش گرمت داره اذیت میشه ترو خدا پسرتو ول نکن بعدا خیلی پشیمون میشی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من بچه ندارم ولی خیلی میترسم از ازدواج دوباره  

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

عزيزم ميگي الان جدا شدي چطور سه ساله فرزندتان را ندیدید؟ حضانت فرزندانتان با پدرشون هست؟  شما اول باید قوی بشید و بفهمید چي براتون مناسبه، مسابقه که نیست که شما هم سریع ازدواج کنید

نمیخوام قضاوت کنم 

ولی امیدوارم یکی از اون بچه ها دختر نباشه فقط امیدوارم 😔

دختر بچه خیلی بیشتر به مادر نیاز داره

آخه چرا بچه هاتونو ول کردید واقعا چرا 

اونا به شما نیاز داشتن

اه

ببین بهت حق میدم ولی نباید به خاطر غرورت بچه رو رها میکردی باید به زور حتی شده پاسگاه هر هفته بچه ها رو میدیدی خیلی ضعیف بازی درآوردی مادر حق نداره ضعیف باشه چون بچه ها رو خودش آورده وسط این زندگی 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
فقط بچه ها موندن این وسط هرکی فکرخودشه

پس بمونن تواون جهنم تاهم خودشونوداغون کنن هم بچه هارو؟ 

کسی تاتوشرایطش قرارنگیره نمیتونه درست درک کنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤