2777
2789
عنوان

ماور شوهرت بهت سلام نمیکنه؟

225 بازدید | 29 پست

مادر شوهرم زن خوبیه ولی وقتی میاد خونمون اصلا سلام نمیکنه و مثلا من تو اتاقم و شوهرم درو باز میکنه میاد تو پیش بچه ها و همینطوری با سکوت منتظر میمونه سلام کنم و جواب بده یا مثلا درو باز میکنم همینطوری نگام میکنه تا سلام کنم

باز خوبه منتظر سلام کنی ‌ . مادرشوهر من بدون در زدن و هیچی یه دفه میاد تو. خب .  بعد سلامم میکنی جوابتو نمیده اخرم میگ نشنیدم . حالا بشین راجب ی پیشرفت بزرگ حرف بزن یا راجب بارداری یه نفر . همچی زود میشنوه و جواب میده

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خوبی من مامانم این طوره تو تلفنم آنقدر سلام نمی کنه تا تو سلام کنی عقیدش اینه که حتما باید کوچ ...

جدی میگی ؟

یعنی منتظر میمونی مامانت بهت سلام بده ؟

تورو خدا اگه دیر بهت سلام داد جوابشو نده تا یاد بگیره 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

جدی میگی ؟ یعنی منتظر میمونی مامانت بهت سلام بده ؟ تورو خدا اگه دیر بهت سلام داد جوابشو نده تا یاد ...

خانم محترم

من کی چنین چیزی گفتم؟

منظورم اینه که با همه همین طوره

مثلا زنگ میزنه به همسرم یا هر کس دیگه

طرفجواب میده میگه بفرمایید یا بله یا هرچی

خب اصولا کسی که تلفن زده میگه سلام و بعد طرف مقابل و مکالمه شروع میشه

ولی ایشون ابدا سلام نمی کنه هرچقدر مکالمه طول بکشه

😁😁😂😂😂😂😂😂🙄🙄🙄

باور کن😓

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
خانم محترم من کی چنین چیزی گفتم؟ منظورم اینه که با همه همین طوره مثلا زنگ میزنه به همسرم یا هر کس ...

بنظر من این رفتار متعصبا نه ست که منتظر بمونی سلام کنند

ماها باید از بزرگترامون چیزای خوب یاد بگیریم