2777
2789
عنوان

ماور شوهرت بهت سلام نمیکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 29 پست
واقعا مادرشوهرت کاملا اصولو رعایت میکنه پن از همون اول تگه حریم ها رو جدا نمیکردم احتمالا الان دری ...

من چن وقته درگیرم این اصول و قانون رعایت بشه ولی با مظلوم نمایی و چهره عبوس و ی بغض همیشگی مادرشوهرم 

شوهرم اصلا خرده نمیگیره بهش ک متذکر بشه بابت این جریان

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
خب سلام کن 

من همیشه سلام کردنو زوتر میگم در کل 

ولی یهو تو آشپزخونم و غافل از اینکه شوهرم درو باز کرده بهو میبینم پشت سرم نگام میکنه و بعد شوهرم صدام میزنه که ممانم اینجاست اونموقه ها خیلی اذیت میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چن وقته درگیرم این اصول و قانون رعایت بشه ولی با مظلوم نمایی و چهره عبوس و ی بغض همیشگی مادرشوهرم ...

واقعا شرایطت ناخوشاینده اصلا خونه ت حریم شخصیته بتظرم باید رعایت بشه حق داری نارحت بشی

من همیشه سلام کردنو زوتر میگم در کل  ولی یهو تو آشپزخونم و غافل از اینکه شوهرم درو باز کرده به ...

حقم داری واقعا

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
واقعا شرایطت ناخوشاینده اصلا خونه ت حریم شخصیته بتظرم باید رعایت بشه حق داری نارحت بشی

اهوم . خدا فقط کمکم کنه چون حتی تو خونه پدرمم چن سال روح و روانم خراب بود . باز اینجام اعصابم داره خط خطی میشه . من نهایت تا ۳۰ سالگی جواب بده مغزم ب بعدش کلا دیگ قاطی میکنم

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
واقعا خودتونو بذارید جای من داری ظرف میشوری صدای خر حر آب یهو مادرشوهرت دم آشمزخونه نگات میکنه و منت ...

واقعا حق داری ب همسرت بگو باش حرف بزنه این چ کاریه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اهوم . خدا فقط کمکم کنه چون حتی تو خونه پدرمم چن سال روح و روانم خراب بود . باز اینجام اعصابم داره خ ...

خونه پدر هر جوری باشه متاسفانه میاد خونه شوهر اابته منظورم احوالت

خونه پدر هر جوری باشه متاسفانه میاد خونه شوهر اابته منظورم احوالت

اره همینطوره 

بهش گفتم نارحت شد چون مامانشون خیلی دوست داره البته مادرسوهرم زن خوبیه واسه همین هیچی نمیگم

خودت خوبی ک اون و خوب میبینی 

بهش گفتم نارحت شد چون مامانشون خیلی دوست داره البته مادرسوهرم زن خوبیه واسه همین هیچی نمیگم

خودت خوبی ک اون و خوب میبینی