مادر شوهرم زن خوبیه ولی وقتی میاد خونمون اصلا سلام نمیکنه و مثلا من تو اتاقم و شوهرم درو باز میکنه میاد تو پیش بچه ها و همینطوری با سکوت منتظر میمونه سلام کنم و جواب بده یا مثلا درو باز میکنم همینطوری نگام میکنه تا سلام کنم
واقعا مادرشوهرت کاملا اصولو رعایت میکنه پن از همون اول تگه حریم ها رو جدا نمیکردم احتمالا الان دری ...
من چن وقته درگیرم این اصول و قانون رعایت بشه ولی با مظلوم نمایی و چهره عبوس و ی بغض همیشگی مادرشوهرم
شوهرم اصلا خرده نمیگیره بهش ک متذکر بشه بابت این جریان
یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا شرایطت ناخوشاینده اصلا خونه ت حریم شخصیته بتظرم باید رعایت بشه حق داری نارحت بشی
اهوم . خدا فقط کمکم کنه چون حتی تو خونه پدرمم چن سال روح و روانم خراب بود . باز اینجام اعصابم داره خط خطی میشه . من نهایت تا ۳۰ سالگی جواب بده مغزم ب بعدش کلا دیگ قاطی میکنم
یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
خونه پدر هر جوری باشه متاسفانه میاد خونه شوهر اابته منظورم احوالت
اره همینطوره