2777
2789
عنوان

یه نفر ول کن نیست چیکار کنم

414 بازدید | 40 پست

بچه ها من ۵ ماه پیش با یه پسری بخاطر کار های ارز دیجیتال اشنا شدم و خب کارمن با ایشون تموم شد این اقا از این دوره های پول ساز و سرمایه‌گذاری و اینا داره نزدیک ۲۰ بار گفته بیا همو ببینیم درمورد پروژه جدید حرف بزنیم نزدیک ۳۰ بار هم من گفتم شرایط اینکارو ندارم و خانوادم موافق نبستن ولی بازدیروز پیام داده بیاین همو یه جا ببینیم درمورد سرمایه‌گذاری جدید حرف بزنیم 

چی بگم تابره؟باهاش رودروایسی دارم یکم

ولی با احترام میگم نمیتونم و نمیخوام تو این کار باشم ول نمیکنه 😐

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دیگه قرار نیست ببینیش و کاری باهاش نداری بلاک کن. خودش باید شعور داشته باشه ایتقد نگه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بلاکش کن و تمام

نمیتونم بلاک کنم چون یه سری کارهای منو خیلی راه انداخت واسه همین روم نمیشه خیلی صریح بگم اقا مارو ول کن

از هر دری وارد میشم ک دیگه پیام نده باز میگه بیاین همو ببینیم صحبت کنیم

نمیتونم بلاک کنم چون یه سری کارهای منو خیلی راه انداخت واسه همین روم نمیشه خیلی صریح بگم اقا مارو ول ...

سین نکن، توی هر برنامه ای بهت پیام میده یه مدت اونجا آنلاین نشو

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نمیتونم بلاک کنم چون یه سری کارهای منو خیلی راه انداخت واسه همین روم نمیشه خیلی صریح بگم اقا مارو ول ...

بگو پول ندارم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
وقتی دیگه قرار نیست ببینیش و کاری باهاش نداری بلاک کن. خودش باید شعور داشته باشه ایتقد نگه

منم چندبار خواستم بلاک کنم ولی خب تو شغلم خیلی کمکم کرده قبلا واسه همین نمیتونم رودروایسی دارم وگرنه چندین بار تاحالا گفتم من نه شرایط اینکارو دارم ن تمایل اینکارو

بگو اگر موردی ندارد جلسه آنلاین تو گوگل میت بذاریم یا اسکایپ

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵