2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت اگ آدم دست و دلبازی بود بجای ۵۸۵ تومن ۶۰۰ تومن میزد حتما حق و حقوقی چیزی زده مطمعن باش ب کسی نبخشیده

میشه برام صلوات بفرستین تااخر سال ۱۴۰۲ ی ازدواج خوب و موفق کنم و خوشبخت بشم 

نه چیز خاصی نیس

همسایه بالایی ما هم هر موقع تو پارکینگ بهش سلام می کنم و میگم سلام برسونین میگه قربان شما لطف دارید

تازه من نمیشناسمشون فقط در حد اسم

فقط چون ساختمون کم واحده سلام علیک می کنن همه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خیلی حساس شدم خیلی ی ذره بهش اعتماد ندارم  دارم ذره ذره آب میشم  چند وقته رفیق باز شده آرا ...

عزیزم شوهرم منم کارش یطوریه بیشتر وختا پول ب حساب زن طرف معامله میزنه یا خواهرش یا مادرش جای نجرانی نیست 

عزیزم شوهرم منم کارش یطوریه بیشتر وختا پول ب حساب زن طرف معامله میزنه یا خواهرش یا مادرش جای نجرانی ...

دقیقا

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

شما زیادی حساسی.شوهر من یکی واسش کار میکنه بعضی وقتا شماره کارت زنشون یا مادرشونو میدن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
خدا کنه حرف شما درس باشه صبح بیدار شه ازش میپرسم ببینم چی میگه

اصلا هم نشین سر اینکه گفته قربان شما فکر و خیال کن اینا لفظه منم میگم مهم نیس 

میشه برام صلوات بفرستین تااخر سال ۱۴۰۲ ی ازدواج خوب و موفق کنم و خوشبخت بشم