2777
2789
عنوان

حالم بد میشه؟

183 بازدید | 25 پست

وقتی یه خبر بد می شنوم حالم به شدت بد میشه مثلا مال قضیه کش ته شدن اون دوتا. (حتی نمی خوام بهش فکر کنم) 

این طوری هست که یه توده توی گلوم از ترس و استرس ایجاد میشه و حالم رو بد میکنه. 

کلا سر هر موضوعی. 

چی کار کنم خوب بشم؟ 

توی خوابگاهم و کسی نیست واقعا حالم بده. 

خیلی سخته اما اخبار رو دنبال نکن. سراغ جزئیات نرو. همون کلیات رو شنیدی بگذر اصلا فکر و تمرکزت رو نذار روش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سطح اضطرابتون بالاست احتمالا از مشاور راهنمایی بگیرید ببینید ارجاع میده پزشک دارو بده یا نه

مشاور خوب نمی شناسم. چه طور باید مشاور خوب پیدا کنم. 

مورد بعد اینکه دلم نمی خواد دارو بخورم. می ترسم. 

این مشکل نیاز به مشاور انچنان حاذق نداره نمیدونم کدوم شهرین باید تو شهر خودتون جست و جو‌کنید مشاور اگه تیاز به دارو باشه مقاومت خیلی اشتباهه ممکنه اضطراب کم کم تبدیل به حمله عصبی بشه 

خیلی سخته اما اخبار رو دنبال نکن. سراغ جزئیات نرو. همون کلیات رو شنیدی بگذر اصلا فکر و تمرکزت رو نذا ...

سعی می کنم. آره اشتباه کردم تو سایت یه تاپیک در همین مورد خوندم. 

ولی مشکلم اینه چرا هیچکس اینقدر روش تاثیر نداره اخبار بد 

سعی می کنم. آره اشتباه کردم تو سایت یه تاپیک در همین مورد خوندم.  ولی مشکلم اینه چرا هیچکس این ...

چرا مگه میشه نداشته باشه؟

من خودم خیلی تاثیر میگیرم برای همین اصلا وارد جزئیات نمیشم و تو عمق خبر فرو نمیرم. حتی عکس ها رو هم نمیبینم‌. فقط میخونم و رد میشم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شما مشاور هستین؟ 

لیسانسش رو دارم اما مشاور نیستم 

من خودم نیاز به دارو داشتم نخوردم چون به نظرم مشاوری که رفتم درکم نکرد که کلا ادامه بدم. و کار به پزشک بکشه حمله پانیک بهم دست میده کابوس میبینم و میدونم شاید کمکم نیکرد دارو 

اما خوب الان خداقل خودمو از محرک ها دور نکه داشتم چون برام قابل کنترل نبودن اما خوب میدونم این ارامش موقته باید فکر اساسی کنم

خب اونا چه طوری می خوان حال منو خوب کنن؟ 

بهت اموزش میدن چطور 

فضای ذهنی ات رو گسترش بدی و با هر خبرو مسئله چطور برخورد کنی و خودت را آزار ندی گاهی هم این مسئله ربشه در ی کنج وکنار زندگیت داره بالاخره یاد میگیری نسبت به مسائل رایج روزانه منطقی تر برخورد کنی

لیسانسش رو دارم اما مشاور نیستم  من خودم نیاز به دارو داشتم نخوردم چون به نظرم مشاوری که رفتم ...

راستش منم رفتم مشاور و گفتم فکر می کنم پنیک دارم و دچار حمله می شم اما به من گفت که پنیک خفیف داری یعنی هنوز تبدیل به پنیک نشده و منم قبول به خوردن دارو نکردم. و منم مثل شمام اما خب خبرای بد وقتی می شنوم این طوری میشم. 

مشاور خوب نمی شناسم. چه طور باید مشاور خوب پیدا کنم.   مورد بعد اینکه دلم نمی خواد دارو ب ...

برای این مسائل دارو نمیدن مگه منجربه ی مشکل حاد باش مثلا تپش قلب تو هر شهری هستی به مرکز بهداشت شهرتون. مراجعه کن مشاوره رایگان دارن یا بهت معرفی میکنن 

برای این مسائل دارو نمیدن مگه منجربه ی مشکل حاد باش مثلا تپش قلب تو هر شهری هستی به مرکز بهداشت شهرت ...

ممنون از راهنماییتون. 

خب الان چه طور خودم رو آروم کنم؟ الان تو خوابگاهم و نمی خوام هم اتاقیام چیزی بفهمن