2777
2789
عنوان

واقعا این ۱۳ صفر چی بود خخ

243 بازدید | 10 پست

زندگیم خوب بود تا اینکه یه از خدا بی خبر گفت مگه ۱۳ صفر رو نمیشناسی حاجت روا میشی

خودکار خریدم به نیت کار بهتر همسرم :اخراج شد یکماهه بیکاره  

تا قبلش هرماه طلا میخریدم اون روزم به نیت طلا بیشتر خریدن خریدم :طلاهامو دزد برد دیگه نتونستم بخرم 

پول داشتیم برای خونه خریدن دسته کلید خریدم برای خونه خریدن : الان اجاره هم نمیتونم بکنم  

خلاصه زندگیم نابود شد بعد از اون نیت ها   

ربطی فک نکنم داشته باشه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂 من که کاری ندارم. ولی اینا فقط از ۱۳ صفر برنمی‌آید این باید مستقیم با حضرت عباس خودش وارد مذاکره بشی 😂

همینجوری یه صلوات بدین اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                                                  

احتمال زیاد چشم خوردین یه جایی نشستی تعریف کردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
😂😂😂😂 من که کاری ندارم. ولی اینا فقط از ۱۳ صفر برنمی‌آید این باید مستقیم با حضرت عباس خودش وارد م ...

والا نمیدونم همه میگفتن بعد یه ماه حاجت گرفتیم   منم امتحان کردم کلا برعکس شد

امیدوارم طلاهات پیدا بشه کاش گذاشته بودی صندوق بانک

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چه حرفا میزنی خواهر من ، دور از جون زندگیت زیر رو شده تو از ۱۳ صفر میبینیش؟ إن شالله زندگیت رونق بگیره

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم