2777
2789

سلام خانما دختر من مرداد ماه امسال پریود شد 

حول و حوش بیستم مرداد 

از خیلی از مامانا شنیده بودم اوایل پریود دخترها خیلی نامنظمه یعنی یه ماه ممکنه بشه دوباره تا دیر مدت نشه یا دفعه بعد تو فاصله کمتر پریود بشه 

اما دختر من دومین پریودش دقیقا بیستم شهریور افتاد 

پس گفتم لابد هورموناش جورین که از همون اول پریود منظم داره 

اما این ماه هنوز پریود نشده اصلا علائمم نداره بنظرتون دلیلش چیه 

طبیعیه یعنی قراره نا منظم اتفاق بیفته ؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=313944971]چندسالشه[/QUOTE

رفته رو ۱۵

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

من خودم از اول دوسه سال مرتب پری شدم بعد یهو یه ماه هشت روز عقب افتاد

اهان پس امکانش هست که اول مرتب باشه بعد یهو نامنظم بشه؟

آره بابا ولی یه دکتر ببرش مراقبتهای لازم رو بهش بگه به نظرم خوبه

باشه خیلی ممنون عزیزم💞