2777
2789
عنوان

کتابی که مادران باید قبل از ختنه کردن فرزندشون بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 51 پست
 اینکه یه سری پزشکان خانم محجبه مذهبی میان پسران رو ختنه می کنن اینم حکم شرعی داره که یه پزشک خ ...

این دیگه چی بود من خوندم..بسم اله الرحمن الرحیم

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه چی بود من خوندم..بسم اله الرحمن الرحیم

بله، اونم توی مراسم زنانه  توی جمع ختنه می کنن ، یک خانم محجبه مذهبی میارن برای ختنه کردن چون کلا مجلس زنانس،  دعایی هست به نام دعای ختنه که  توسط زنان در مراسم ختنه خونده میشه یک خانم ملا میارن دعای ختنه رو میخونه و زنان دیگر دعای ختنه رو تکرار میکنن باهاش

اینکه یه سری پزشکان خانم محجبه مذهبی میان پسران رو ختنه می کنن اینم حکم شرعی داره که یه پزشک خ ...

ول کن بابا.دیگه تر زدین به همه چی.موقع تولد هم خب دکتر یا ماما پس نباید به اونجای نوزاد دست بزنه.آخه نوزاد چیه که خانم دکتر به اونجاش دست بزنه گناه حساب بشه؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
با ختنه کردن حساسترین بخش آلت تناسلی از بین میره اون پوستی که یه عده بهش میگن پوست اضافی دارای هزارا ...

عزیزم اگه بد بود یهودیا انجام نمیدادن

شاید این پوست مزایایی هم داشته باشه ولی شک نکن معایب بودنش خیلی خیلی بیشتره

تو همون جوامع غربی که میگی مطالعات نشون داده مرداشون زودتر به عفونت تناسلی مبتلا میشن

اتفاقا جدای از حکم شرعی اش الان همین غربی ها با پیشرفت علم پزشکی به این پی بردن که ختنه کردن مفید هست و باعث جلوگیری از خیلی عفونت ها و بیماری ها میشه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

ما مسلمانیم و پسرتا قبل بلوغ باید ختنه بشه وگرنه عبادتش قبول نیست،بعد ما چرا وقتی کلی حدیث از اماما درباره  ختنه داریم بریم کتاب غربی ها رو بخونیم که کافرن 

آخه یه مسلمان عاقل کتاب کافرا رو میخونه

بله، اونم توی مراسم زنانه  توی جمع ختنه می کنن ، یک خانم محجبه مذهبی میارن برای ختنه کردن چون ک ...

ماکه تا بحال ندیدیم زن ختنه کنه، اگه هم بوده به ندرت بوده اونم در قدیم که اونم اشتباهه وقتی مرد هست چرا زن ختنه کنه

تنها تنهایی است که تنهایت نمیگذارد

حالا ختنه در نوزادی ک دردش دو سه روزه میره من یکیو می‌شناختم پسر 17 سالش بود تازه ختنه اش کرده بودن 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اتفاقا جدای از حکم شرعی اش الان همین غربی ها با پیشرفت علم پزشکی به این پی بردن که ختنه کردن مفید هس ...

عامو این مجرده فکرکنم جوگیره 

ختنه حتی ی نوع عمل زیبایی هم هس واس مردا هم خوشکل میشه هم ازعفونت جلوگیری میکنه 

تاحالا هیچ پسر بالغی نگعته چرا منو تتنه کردین همه راضین میل جنسی کسی ام کم نشده 

کم شدن حس ومیل جنسی بخاطر شرایط روحی روانیه😐

اسی جوزده شده

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

چه زبطی داره هر رفتار اشتباه مسلمان رو‌که نمیشه به پای اسلام نوشت. اونا همچین کاری میکنن و اشتباه میکنن. 

شما چون اسلام رو قبول نداری طبیعیه که قوانینش رو هم قبول نداشته باشی. وقتی اسلام میگه ختنه از واجبات و قطعا برای بدن فایدهدداره پس حتما داره. حالا اون‌پوست ممکنه فوایدی هم داشته باشه چون همه آدمای روی زمین مسلمان نیستن که ختنه کنن پس وجودش باید فایده ای داشته باشه ولی میگه ختنه کنین تا با برداشتنش فایده های بیشتری بهتون برسه. حالا شما مختارین که بردارین یا برندارین. یک مسلمان بذمیداره چون مطمئنه خدا چیزی میگه که به نفع بدنش. چون سازنده این بدن، بدن را بهتر از هر کس دیگه ای میشناسه مگر اینکه ما خدا رو سازنده این بدن ندونیم که در اون صورت حرف شما درسته و فقط میتونین به علم انسان تکیه کنین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
عامو این مجرده فکرکنم جوگیره  ختنه حتی ی نوع عمل زیبایی هم هس واس مردا هم خوشکل میشه هم ازعفون ...

برو تاپیک هاش رو بخون همش در مورد ختنه کردنه تازه توی یکی از تاپیکاش گفته میخوام پرشک خانم حتما پسرم رو ختنه کنه کلا مشگوکه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت