2777
2789
عنوان

کتابی که مادران باید قبل از ختنه کردن فرزندشون بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 51 پست
عزیزم اگه بد بود یهودیا انجام نمیدادن شاید این پوست مزایایی هم داشته باشه ولی شک نکن معایب بودنش خی ...

اطلاعات شما بر اساس شنیده های شماس کتاب آناتومی پیش پوست رو بخونید تا متوجه بشید اونایی که میان از فوایت ختنه میگن پزشکانی هستن که ازین راه کسب درآمد میکنن فقط فکر جیب و منافع خودشون هستن دلسوز فرزند من و شما نیستن

ماکه تا بحال ندیدیم زن ختنه کنه، اگه هم بوده به ندرت بوده اونم در قدیم که اونم اشتباهه وقتی مرد هست ...

شما ندیدین دلیل بر این نیست که وجود نداره، هست اتفاقا پزشکان محجبه و مذهبی هم هستن که ختنه میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطلاعات شما بر اساس شنیده های شماس کتاب آناتومی پیش پوست رو بخونید تا متوجه بشید اونایی که میان از ف ...

حالا یه کتاب معایبشو نوشته هزاران کتاب دیگه فواید

شما بچه دار بشی ختنه اش نمیکنی

اطلاعات شما بر اساس شنیده های شماس کتاب آناتومی پیش پوست رو بخونید تا متوجه بشید اونایی که میان از ف ...

نه عزیزم من فقط به شنیدن اکتفا نمیکنم

فک کردی بچه هامون الکی میدیم زیر تیغ نباید فرقی بین ما و نسل قدیم باشه

من احادیث رو در کنار تحقیقاتم گذاشتم به این نتیجه رسیدم که انجام بدم 

حالا یه کتاب معایبشو نوشته هزاران کتاب دیگه فواید شما بچه دار بشی ختنه اش نمیکنی

عمل ختنه مثل این میمونه شما فرزندتون رو تحت یک عمل جراحی چشم قرار بدین که بینایی فرزندتون رو به رنگهای سیاه و سفید محدود کنه، این پوست عضوی از بدن اون هست پس باید بزرگ بشه خودش تصمیم بگیره که ختنه بشه یا نشه 

عمل ختنه مثل این میمونه شما فرزندتون رو تحت یک عمل جراحی چشم قرار بدین که بینایی فرزندتون رو به رنگه ...

مطمئن باش بزرگ بشه میاد تف میکنه تو صورت آدم میگه چیزی که لازم بود من بچگی انجام بدم چرا برام انجام ندادی

تحت تاثیر یه کتاب قرار نگیر اگه بد بود حضرت محمد نمیگفت انجام. بدین