2777
2789
عنوان

پزشکی خوندن با دیپلم انسانی؟!

12798 بازدید | 32 پست

سلام . کسیو دیدید با دیپلم انسانی کنکور تجربی شرکت کنه و قبول بشه؟!  من دیپلمم انسانیه ارشد حقوق دارم. گاهی فکر میکنم بشینم بخونم برا کنکور پزشکی 😑😑😑 یا خل شدم و ممکن نیست. یا با اراده پولادین همچی ممکنه

اصلا ارزششو داره؟

خدا کنارمه😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزششو داره ولی کنکور انسانی اگر وقت بذاری و قبول بشی خیلی راحتتره چون داوطلب و متقاضی خیلی کمتری د ...

آره آخه رشتهاش جالب نیستن. هیچ رشته ای تو کشور ما جز رشته های پزشکی پیراپزشکی دیگه ارزشی ندارن

خدا کنارمه😇

من سراغ دارم با دیپلم ریاضی رفته کنکور تجربی داده چون به قول خودش فقط یک زیست شناسی خونده ولی شما باید ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست بخونی که توی یک سال احتمال داره نتونی . پزشکی آوردن هم که خیلی سخته بچه های تیزهوشان هم توش می مونند . ولی اگر عاشقش هستس و حاضری سختی هاش را با جون و دل تحمل کنی برو چون غیر ممکن نیست . 

فرهنگیان نمیخوام.اگه میخواستم که رفته بودم

پس بنظرم همون حقوق خودتو ادامه بده رشته خوبیه 

کنکور تجربی خیییییلی سخته

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
اگه بحث درامده که پزشکی مثل سابق نیست با این طرح قاصدک درامد پزشکان خیلی خیلی کم شده اگه بحث شما علا ...

طرح قاصدک چیه. علاقه هست 

اراده هم هست

ولی نمیدونم اصلا ممکنه

ممکنه فیزیک و شیمی و ریاضی و زیست از صفر بخونم

اصلا ارزششو داره یا نه

خدا کنارمه😇
شما چرا ازمون وکالت نمی دید؟ درامد وکلا از پزشکان خیلی بیشتره

والا از هرکدوم میپرسی مینالن. قانون تسهیل کسب و کار باعث شده هر بیسوادی وکالت قبول بشه

خدا کنارمه😇