2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم ترشیم کپک نزده

109 بازدید | 16 پست

ترشی سیر درست کردم ی ساله الان درشونو باز کردم رب انار اضاف کردم بهشون الان استرس گرفتم نکنه قاشقم چرب بوده نکنه کپک بزنه خیلی حیفم میاد زیادن کاش درشونو باز نمیکردم چندتا ظرف بود

خب اگه کپک بزنه تاچند روزه دیگه میاد روی ترشیت وبو میکنه مشخصه،حالا مگه قاشقت کثیف بوده یا همنطوری حساس شدی

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اگه کپک بزنه تاچند روزه دیگه میاد روی ترشیت وبو میکنه مشخصه،حالا مگه قاشقت کثیف بوده یا همنطوری ح ...

قاشقو از تو جا ظرفی برداشتم ولی چکش نکردم ی دفعه زدمش تو ظرف رب انار میگم نکنه چرب بوده خدا کنه توهم بوده باشه

نه برا من شوهرم قاشق زده بود برداشته بود درشم بسته بود سری بعد رفتم بردارم از کپک جا نداشت دبه ش

آهان  من اولین باره میشنوم ترشی سیر کپک زده ما هر سال میزاریم ندیدم تا حالا   البته ما سیر و بوته ای و با پوست میریزیم    اونی که حبه شده پوستش جدا بشه زود کپک میزنه 

خدایا شکرت