2777
2789

خواستگاری رسمی اومدن و همو دیدیم و صحبت کردیم 

دیشب اولین صحبت تلفنی ما بود ... حدود ۱۷ دقیقه صحبت کردیم موقع خدافظی گفت هر موقع خواستی زنگ بزن 

بنظرتون امروز خودم زنگ بزنم؟ یا منتظر بمونم اون بزنه؟؟؟

کاربری مشترک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جات باشم شب یه پیام میدم ولی هرگز زنگ نمیزنم... 

ازدواج من سنتی بود 

حتی وقتی بعله برون هم گرفتیم من به شوهرم زنگ نمیزدم😅 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

حالا به سلامتی به دلت نشسته خواستگاره یا نه؟

قطعا منتظر باش خودش پیگیر باشه

فقط الان که وقت زنگ زدن نیس 

از طریق تلگرام چت کنین اینجوری وقتی حرفی سوالی پرسید چون تو چته فرصت میکنی فکر کنی بعد جواب بدی

من جات باشم شب یه پیام میدم ولی هرگز زنگ نمیزنم...  ازدواج من سنتی بود  حتی وقتی بعله بر ...

ما هم سنتی هستیم عزیزم 

دیشب اس داد گفت میتونید صحبت کنید جواب دادم و زنگ زد ... بعد آخر تماس گفت هر موقع خواستید زنگ بزنید صحبت کنیم ... بعد گفتم من نمیدونم چ تایمی وقتتون آزاد هست گفت از پنج و نیم به بعد آزاد هستم ... 

حالا نمیدونم بزنم نزنم؟🥲🥲

کاربری مشترک
ما هم سنتی هستیم عزیزم  دیشب اس داد گفت میتونید صحبت کنید جواب دادم و زنگ زد ... بعد آخر تماس ...

همون حدودا پیام بده یه احوال پرسی بکن و خسته نباشید بگو... تهشم اینطور عنوان کن که هر وقت خستگی در کردین زنگ بزنین

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
حالا به سلامتی به دلت نشسته خواستگاره یا نه؟ قطعا منتظر باش خودش پیگیر باشه فقط الان که وقت زنگ زد ...

بله خواستگاری رسمی کردن و همو دیدیم صحبت کردیم اول پسر و خانوادش جواب بله دادن بعد ما جواب دادیم ... 

من و خانوادم خیلی پسندیدیم ولی خب خیلی نشون نمیدیم فعلا😅

بعد شمارمو خواستن که به داماد بدن چند روز طول دادیم تا شماره رو براشون فرستادیم 

پیام و چت نکردیم اولین تماس تلفنیش دیشب بود ... 

حالا موندم چ کنم من بزنم یا منتظر بمونم

کاربری مشترک
همون حدودا پیام بده یه احوال پرسی بکن و خسته نباشید بگو... تهشم اینطور عنوان کن که هر وقت خستگی در ک ...

اره اینطور بهتره همین کارو میکنم

ممنونم عزیزم 

کاربری مشترک