2777
2789
عنوان

خواستگارم گفت بهم زنگ بزن .....بش بزنم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 44 پست
اخه این قر قمیش بازیا چیه؟؟ دست نیافتنی باش،زنگ بزنی سبک میشی و این حرفا خواستگاری کرده باید حرف بزن ...

بخدا موندم چه کنم 

از طرفی کارش شهرستانه و نمیتونه برای جلسات بیشتری حضوری بیاد 

کاربری مشترک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم گفت چند جلسه بیاین خونه حضوری بهتره  ولی کارش شهرستانه و سختش هست  فقط برای آشنایی ...

عزیزم تماسهای شما به حرفهای بی ربطی کشیده میشه که تاثیر منفی روی تصمیم شما می ذاره. شما به حرف زدن باهاش عادت می کنی و بهش وابسته میشی و  نمی تونی روی معیارهای درستی تمرکز کنی. به حرف پدرت گوش کن. شما با تماسهای مخفیانه تبدیل به دوست دخترش میشی و معنی اش جواب مثبته. خویشتن دار باش.

خوب مبارک باشه پس خوب ببین زنگ بزنی عملا یعنی جواب مثبت میدی بهش به نظر من جواب مثبتو خودت علنی ند ...

ممنونم عزیزم منم همین کارو میکنم 

بعد ازظهر یک پیام میفرستم 

کاربری مشترک
بخدا موندم چه کنم  از طرفی کارش شهرستانه و نمیتونه برای جلسات بیشتری حضوری بیاد

ولی عزیزم سعی کنین جلسات حضوری بزارید یا بیرون برید

چون هر چقدر هم پیام و تماس داشته باشید حضورا شناخت بیشتری میتونی پیدا کنی

(:
عزیزم تماسهای شما به حرفهای بی ربطی کشیده میشه که تاثیر منفی روی تصمیم شما می ذاره. شما به حرف زدن ب ...

عزیزم مخفیانه نیست 

رسمی خواستگاری کردن و آمدن و ما باهم صحبت کردیم و خانواده پسر و خود پسر جواب بله دادن و بعد ما جواب دادیم 

برای اشنایی بیشتر تا آزمایش گفتن بیشتر باهم صحبت کنین... 

پدرم گفت حضوری بیان ولی کارش شهرستانه  و شرکتی هست نمیتونه بیشتر بیاد... بعد گفتن تلفنی باهم صحبت کنن تا ازمایش بدن 

کاربری مشترک
بخدا موندم چه کنم  از طرفی کارش شهرستانه و نمیتونه برای جلسات بیشتری حضوری بیاد

شاید اونم خواست دست نیافتنی باشه اون وقت چی؟

نه اینکه همه اینایی که اینجان دست نیافتنی بودن زندگیشون گل و بلبل شده

همونطور که اون حق داره بشناستت تو هم حق داری بشناسیش

ولی عزیزم سعی کنین جلسات حضوری بزارید یا بیرون برید چون هر چقدر هم پیام و تماس داشته باشید حضورا شن ...

بله اینم درسته 

انشالله بازم بیاد حضوری خیلی بهتره 

کاربری مشترک
چشمممم عزیزم 

چشمت بی بلااااا گلمــــ😊😊😘😘😘😘

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
عزیزم مخفیانه نیست  رسمی خواستگاری کردن و آمدن و ما باهم صحبت کردیم و خانواده پسر و خود پسر جو ...

یعنی جواب مثبت رو دادی دیگه تموم شده. وقتی میگن تا آزمایش تلفنی حرف بزنند. چون اول دختر جواب مثبت میده بعد میرن آزمایش.

یعنی جواب مثبت رو دادی دیگه تموم شده. وقتی میگن تا آزمایش تلفنی حرف بزنند. چون اول دختر جواب مثبت می ...

بله عزیزم جواب هردو و خانواده ها مثبت هست 

فقط گفتن تلفنی باهم صحبت کنین برای شناخت بیشتر در ارتباط باشید

کاربری مشترک

[QUOTE=313844725]بله عزیزم جواب هردو و خانواده ها مثبت هست  فقط گفتن تلفنی باهم صحبت کنین برای شناخت بیشتر در ا ...[/QUOTE آها. فکر کردم تازه می خوای آشنا شی و اون یه شهر دیگه ست تلفنی می خوای آشنا شی.