2777
2789
عنوان

زندگی مشترک یعنی همش سکوت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 111 پست
شما حق دارین فقط بلد نیستید دفاع کنید ازش هیچ ربطی هم به جنسیت نداره

درسته

خیر سرمم حقوق خوندم ولی اندازه جو سرم نمیشه🤦🏻‍♀️

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خانمم شما در مورد بانو آرتمیس گفتید من  مطالبش خوندم. درمورد تین ایجر بودن کاربرا گفتید خو ...

من چندتاشون رو میشناسم که توی هرساعتی که فکرشو کنید توی سایت می‌گردن وتوی هر تاپیکی نظر میدن!!!حتی دختر۱۴ ۱۵ ساله دیدم که ساعت ۳صبح اونم فصل مدرسه اومده بود درباره بارداری ناخواسته و سقط جنین کامنت میذاشت!!!ولی اصلا قصد ندارم با بردن اسم هاشون با چند تا بچه ی آسیب دیده وارد بحث و جدل بشم!!!اما فکر می‌کنم با تجربه تنهایی سایت هم خیلی هاشونو می‌شناسن!!

بله البته 

اول خودتون روبشناسید خودتون رو دوست داشته باشید از جاهایی که بدون درنظرگرفتن روحیتون بهتون پیشنهادهایی میدن یا با حرفاشون روحیه ی شماروضعیف تر میکنن تا مدتی بااحتیاط رفت وآمد کنید.اینکه ازدواج دومه نشه نقطه ضعفتون.قوی باشید خیلی خیلی حوصله به خرج بدید.دروغ دیگران رو باراستگویی هاتون درمان نکنید.فقط پاپیچش نشید.هی ازش سوال نپرسید

اره منم ازدواج دوممه خیلی دردمونده ام خانوادم میگن طلاق نگیر  بیخیال باش  ولی من نمیدونم ...

چون هر کس فکر خودشه

تو جامعه ما کمترخانواده هست پشت فرزندش،باشه 

ربطی هم به ازدواج و طلاق صرفا نداره

شنیدی میگن برای گرم شدن زندگی دیگران خودت به آتیش،نکش،نصف فرزندان جامعه ما فدایی آبرو خانواده هاشون شدن

تو هر زمینه ای ،تحصیل ،ازدواج ،دین ،فرهنگ و...

میدونی اینکه آدم به کسی،بگه طلاق بگیر یا نگیر خیلی سخته

چون من نوعی جای شما نیستم.

بشین باهاش حرف بزن ،علت کارش بپرس مشکل بدون.

ببین اگه زندگیت دوست داری ازش بخواه باهام از نو بسازید.

خیلی سخته ها آدم گذشت کنه ،از آدمی که جوونی و زندگی آدم هدر میده .

ولی ادامه زندگی به درستی هم لذت بخشه

چون ما همه زن های ایرانی شرایط مساعدی برای جدایی نداریم

نه تو جامعه نه تو خانواده

اولین مشکلمون مالی با این وضع اقتصاد الان بدترم شده

هرچی آرزوی خوبه ،(((مال تو)))  
من چندتاشون رو میشناسم که توی هرساعتی که فکرشو کنید توی سایت می‌گردن وتوی هر تاپیکی نظر میدن!!!حتی د ...

خانم ممنون وقت گذاشتید جواب دادید

شب خوبی داشته باشید🪷

هرچی آرزوی خوبه ،(((مال تو)))  
چون هر کس فکر خودشه تو جامعه ما کمترخانواده هست پشت فرزندش،باشه  ربطی هم به ازدواج و طلاق صرف ...

اره نشستم بارها حرف زدم ولی اون میگه که اشتباه کردم 

ولی من دیگه بهش اعتماد ندارم

اول خودتون روبشناسید خودتون رو دوست داشته باشید از جاهایی که بدون درنظرگرفتن روحیتون بهتون پیشنهادها ...

ی لحظه تصور کنید اگه الان خودتون بدون خانواده و همسرتون باشیدچه کارهایی میتونید انجام بدید.

من احساس میکنم شما ترس و دلهره دارید.وهردروغ یا رفتار نادرست همسرتون به شدت شمارومیترسونه و در یک لحظه شماروعاجز میکنه.مثلای حس گیجی وگمراهی بهتون دست میده.

بعدشم کارش تکرار کرده بهش بگو چیکار کنم برات؟؟ کمک خواسته ازت

نه کمک نخواسته خیلی مغروره 

ولی فکر کنم بیماره چون با یکی دونفر نیست از اینایی که تو زندگی قبلش از خانمش ترد یا طرد  شده بود فکر میکنم با یوی دونفر بیشتر دوست میشه که ثابت کنه خودشو که آدم خوبیه ولیاقت طرد شدن نداره 

من میبینم که شماره های عجیب غریب تو گوشیش سیوه یا اسکرین گرفته یا تو دفتر یاد داشته گوشیشه 

ولی اکثر اوقات تو خونه پیشمه 

ولی وقتی میره سرکار از اونجا تماس میگیره باهاشون یا به بهونه کار شخصی یک بار در ماه میره دنبال این کارا

خیلی

من اگه ده بارهم شوهرکنم تمام انتظارم اینه که این از قبلیه باید بهترباشه.ولی شاید هیچوقت نباشه.من ازدواج دومم هست.باورکنید مافقط دوست داریم همسرمون هیچکدوم از کارهای بد همسرقبلیمونو انجام نده درکمون کنه چون درد کشیده ایم ولی نمیشه.چون از دید خودش دنیا رومیبینه.شایددردهای مابراش گنگ هستن 

من اگه ده بارهم شوهرکنم تمام انتظارم اینه که این از قبلیه باید بهترباشه.ولی شاید هیچوقت نباشه.من ازد ...

وحالامیایم باچنگ ودندون میخوایم درستش کنیم.شخصا بااینکه چندسالی میشه جداشدم وازدواج کردم اما تازه دارم میفهمم اونجوری که مافک میکنیم شوهر دوم یا سوم صد درصد حامی ونجات بخش مانیستن