2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

1311 بازدید | 50 پست

سلام من میخوام برم رشته حسابداری ولی شهریش زیاده خیلییی استرس دارم چیکار کنم ؟ واینکه میترسم اینقدر پول بدم اما بیکار بمونم واقعا دو دل شدم ☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترم اولی هستم گفتن ۳ میلیون 

واقعا؟😕چی بگم والا موفق باشی عزیزم 

ولی برا حسابداری بیکار نمیمونی نگران نباش توی دوره تحصیل چون پیام نور کلاساش کمه میتونی بری پاره وقتم کار کنی شهریتو راحت بدی

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
شما حسابداری پیام نور میخونید؟ حضوری میرید یا غیر حضوری؟ نطرتدن راجب رشته چیه؟ میشه کلا غیر حضوری ...

بله من حسابداری میخونم 

من کلاسارو شرکت میکنم همشو ولی چون تعداد جلسه بگذاری کلاسا کمتره نسبت ب دانشگاه های دیگه خود دانشجو باید بیشتر تلاش کنه 

امتحانا همه از منبعی ک خود دانشگاه معرفی کرده هست و اصلا دست استاد نیست و اکثرا امتحانا تستیه 

رشتیه سختی نیست کسی ک درس خون باشه میتونه از پسش بربیاد 

حضور در کلاس هم مهم نیس برای افراد شاغل خیلی خوبه