2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من حسابداری میخونم  من کلاسارو شرکت میکنم همشو ولی چون تعداد جلسه بگذاری کلاسا کمتره نسبت ...

من درسم دبیرستان خوبه ولی چون بچم کوچیکه نمیتونم شرکت کنم،فقط میترسم خیلی سخت باشه تو خونه از پس خوندن و فهمیدنش بر نیام🥲

حسابداری خیلی راحت تر نسبت به بقیه رشته ها کار داره  میتونی بری در طول تحصیل هم سر کار مثلاً ت ...

خب میگن باید دوباره باید کلیی پول بدی بری آموزشگاه نرم افزار ها رو یادت بدن 

واقعا؟😕چی بگم والا موفق باشی عزیزم  ولی برا حسابداری بیکار نمیمونی نگران نباش توی دوره تحصیل ...

ممنون عزیزم. اما دلم برا بابام میسوزه آخه کارم پیدا نمیشه که پاره وقت برم میگن دانشجو نمیگیریم 

[QUOTE=313764329]خوب ۳ تومن خوبه دیگه وام هم میدن دیگه تا آخرین ترم نهایت بشه ۵  که نمیشه  از سال دوم هم ...[/QUOTE

ترمی ۳ میلیون عزیزم . اما خب یه کم برا بابام زیاده خداکنه کار پیدا کنم 

خوب اگر شهر کوچیک باشی شاید کار سخت گیرت بیاد ولی اگر بتونی همون اصفهان رفت و آمد کنی راحت کار پیدا ...

از شهرمون تا اصفهان ۴ ساعت راهه نمیشه. بعد اینکه برا حسابداری گفتن لیسانس بگیری استخدام نمیکنن باید بری نرم افزار یاد بگیری تو آموزشگاه اونم حداقل ۱۵ تومن باید پول کلای خصوصی بدم 

از شهرمون تا اصفهان ۴ ساعت راهه نمیشه. بعد اینکه برا حسابداری گفتن لیسانس بگیری استخدام نمیکنن باید ...

عزیز جان آموزش نرم افزار تو گوگل هم هست سرچ کن میاد بالا رایگانه یه نرم افزار هم بلد باشی با بقیه اش میتونی کار کنی اساس همشون یکیه نیازی به کلاس نیست