2777
2789

دوستان من خیلی اوضاع خانوادگیم بده  هرچی پول در میارم باید بدم بهشون کلا هیچکس تو خونه کار نمیکنه منم میرفتم سرکاز ولی راستش دیگه بریدم انقدر پول نمیموند برام ک حداقل ی رژ بخرم

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات

بنظر من اینکارو نکن چون شرایطت بدترمیشه تو فردا جهیزیه میخوای و خیلی چیزا دیگه و شرایط خونوادتم ک خوب نیست بیشتر توفشار مالی قرار میگیری و ن تنها تو بقیه اعضا خونوادتم اذیت میشن

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا نظر من اینه اگر مورد خوبی پیش اومد ازدواج کن  نباید خودتو فدای خانوادت کنی

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه
بنظر من اینکارو نکن چون شرایطت بدترمیشه تو فردا جهیزیه میخوای و خیلی چیزا دیگه و شرایط خونوادتم ک خو ...

خواستگارم میگه ازت جهیزیه نمیخوام تو این مسائل درکم میکنه

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات