2777
2789
عنوان

یکبار برای همیشه حقمو از خانواده شوهرم گرفتم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 97 پست
به بزرگترا میگم تو رو قرآن به نماز خواندن کسی گیر ندین...نماز رو درست حسابی یاد بدین بعد خوند یا نخو ...

افرین به این دیدگاه قشنگ اپم یه تایمی تمرکز نداره برای هر کاری وعبادت و.....اون تایما نمازش قضا میشه خودت رو اذیت نکن خودتو دوس داشته باش

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دین گفته افراط و تفریط نکنید تو امر به معروف و نهی از منکر اینجور انسان ها آدم رو از دین زده می ...

ممنونم از شما با این دیدگاهتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کار بسیار خوبی کردی آفرین بهت ولی ازین به بعد خودت جوابشو بده به شوهرت نگو 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دقیقا گفتم من همونطوری که احترام میذارم خواستار احترامممم الانم زنگ زدم که کدورتی بین ما نباشه ولی گ ...

ولش کن مهم نیست

هرکس احترامش دست خودشه

وقتی آزار میدن و با حرفاشون نیش میزنن باید منتظر جوابم باشن

حلالت باشه کار خوبی کردی

قرار نیس کسی چون صرفا سنش بالاتره هرچی دلش میخواد بگه و انتظار داشته باشه بقیه سکوت کنن

بزرگی ب سن نیست ب رفتار و منش آدماست

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
خوبه اول دخترای خودشو راهنمایی پدرانه کنه

انسانی که آگاه باشه سعی نمیکنه به عروس و پسری که دعوا درست نمیکننن و ازشون توقع ندارن تفرقه بندازه تا اعصاب بچش تو‌خونه خورد بشه سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبینده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط تو ایران هست که قراره دسته جمعی بریم بهشت

مادرشوهر من می‌گفت هر کسی کاشت ناخن بکنه خرابه اینو تو کله شوهرمم کرده بود منم رفتم کاشتم 🤣🤣بعد اون دیگه چیزی نگفت در صورتی که دختر خودش همه کار میکنه حتی خودش ولی برای بقیه فتوا میداد منم دقیقا کارایی که اونا منع میکردنو انجام دادم 🤣

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مادرشوهر من می‌گفت هر کسی کاشت ناخن بکنه خرابه اینو تو کله شوهرمم کرده بود منم رفتم کاشتم 🤣🤣بعد او ...

منم انجام دادم دقیقاااااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزرگ‌تر  احترامش رو نگه میدارم ببینم دخالت می کنه باهاش گرم‌نمیگیرم و سرد رفتار می کنم ولی محتر ...

منم کلا دیدگاهم اینه ک تو جمع خانواده شوهر باید بیشتر شنونده باشی

و اصلا زیاد باهاشون صمیمی نشی ک اینجور دخالتها پیش نیاد

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇