2777
2789
عنوان

یکبار برای همیشه حقمو از خانواده شوهرم گرفتم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 97 پست
وقتی میام تو اینجور تاپیکا با خودم میگم یعنی اون ادب و حیا و نجابت دخترای ایرانی کجا رفته؟' الان ...

واقعا حجب و حیا پدرها کجا رفته که تو همه چی نظر میدن منم میگم نجابت مرد ایرانیی کجا رفته که تو سر و صورت همه نگاه میکنه نظر میده ادم اول اصل رو میگیره تا فرع وقتی همه خانوادش هم بی حجاب و همه فن حریفن برای یه نفر شاخ و شونه نمیکشه دلیلی نداره یه ادمی که شعورش نمیرسه فقط بخاطر چند سال زودتر بدنیا اومدن برای همه چیز نظر بده ادم میدونه پیر میشه کاشکی با شعور پیر بشه کسی خیر صلاح میخواد برای خودش اعصاب خوردی درست نمیکنه و این یه دروغ بزرگه هر کسی اول خیر وصلاح خودشو میخواد با این حرفا خودتون رو گچل نزنید نذارید هر کسی براتون نظر بده خب چرا تشکیل خانواده بدیم ما دونفر اومدیم با عقاید خودمون اون زندگی رو بسازیم ،و اگر بنا به نظر دادنه چرا ما تو کار بزرگترا دخالت نمیکنیم چون ما هم اپدیت تریم هم داناتر نسبت ب نسل گذشته:)

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر من حق نداره در مورد زندگی زنداداشم تصمیم بگیره، چه برسه اینکه بخواد انتخاب پوشش بکنه برا دختر مر ...

کاملا موافقم به ما یاد دادن حقت رو نگرفتن یا از حقوق خودت دفاع کردن دریدگی دلم برای اینطور عقاید میسوزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی خدایی راست میگه لوازم آرایشی تنگی نفس و شدیدتر میکنه همچنین عطر و ادکلن و اسپری به نظر من پدرشوه ...

عزیزم اسپره و ادکلن های خیلی شیرین .و اسپره های پودری پرهای.پرندها و دود قلیان و سیگار.عزیزم هر کسی خودش میدونه داره چیکار میکنه نصیحت کردن با دخالت فرق داره قبلا چندبار بدون اینکه برای تنگی نفس باشه گفته بودن کارشون نصیحت نبود فضولی بود ما باید یاد بگیریم خودمون راهمون رو پیدا کنیم و به هوای نصیحت و خیر و صلاح نباید برده عقاید و تفکر دیگران باشیم و عادت به تو سری خور بودن نداشته باشیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی برای من احترام نگه داشتن خیلی مهمه

شما احترام نگه دارید و قدرت تفکرتون رو کاملا از بین ببرید چون الان بزرگترا باید برای ما نظر بدن الان نظرات با دخالت امیخته شده و اینطوری شما قدرت تفکر و استقلالتون به مرور از بین میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40