2777
2789
عنوان

یکبار برای همیشه حقمو از خانواده شوهرم گرفتم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 97 پست
دخترای خودش در و دافن حتی ابرو فیبروز میکنن مژه میذارن و مو رنگی و....من خیلی معمولیم و اینارو میگن

خوب کردی بابا اسی

من باشم بدتر جواب میدم عصابم نمیکشه

بزرگتر احترام خودشو نگه داره انقدر خاله زنک نباشه

دخترای خودش در و دافن حتی ابرو فیبروز میکنن مژه میذارن و مو رنگی و....من خیلی معمولیم و اینارو میگن

باید بهش میگفتی چرا برای دخترای  خودتون از این  دلسوزی ها  نمیکنین  حاج اقا !!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همسرتون همون ابتدای کار مودبانه وارد میشد این همه بگو مگو پیش نمیومد  مادرهمسر من فوق العا ...

خب مشکل من شوهرم بود که قبلا بهش گفتم به پدر مادرت بگو دخالت نکننن هیچی نمیگفت حتی گفتم چرا بابات انقدر برای پوشش من نظر میده وقتی زن داداش ها و خواهرات بی حجابن میگفت نظر خودمو پرسیده که بفهمه شوهرم چی میخواد از حجاب میخواس اجازه دخالت نده

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینا فقط برای جون عروس بیچاره زرنگ ن یکی نیس بگه اگه میتونید دخترای خودتون جمع کنید 

منم اوایل گیر میدادن ب پوشش م الآنم اخم و تخم میکنن ولی دیگه اصلا برام مهم نیست هر جور بخوام میپوشم 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

من اگ بجات بودم همونجا میگفتم آرایش کردن و حجاب و اعتقاد و نماز یه چیز شخصیه

من همینجوری ک هستم راحتم و مشکلی ندارم

هرکسی رو تو قبر خودش میخوابونن

خیلی جدی میگفتی یکمم خودتو میگرفتی دیگ چیزی نمیگفت

البته کار خوبی کردی ک به گوششون رسوندی

اگ آدم باشه دیگ تکرار نمیکنه

حق ندارن تو چیزای انقد شخصی دخالت کنن

ب اون چ اصلا

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
قصدش امر ب خیره ناراحت نشو  حرف از حجاب و نماز ک در شرع  و دین ما واجبه زده اینو یه راهن ...

هر کسی با مطالعه و نفوذ تو قلب و روح خودش میتونه به درجات بالایی از انسانیت برسه که در درجه اول قلبی رو از خودش نرنجانه اگه امر به خیر باشه اگر قلبی رنجیده میشه بیان نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزرگ‌تر  احترامش رو نگه میدارم ببینم دخالت می کنه باهاش گرم‌نمیگیرم و سرد رفتار می کنم ولی محترمانه کم حرف میزنم 

باید مرزبندی درست باشه اونم با رفتار خودت  الان بری تو جمعشون دوباره حرف بزنید بیشتراز نیاز ممکنه همین کارا پیش بیاد‌

عروس و پدرشوهر به عقیده من بیشتراز احوال پرسی نیاز به صحبت کردن باهم ندارن 

به بزرگترا میگم تو رو قرآن به نماز خواندن کسی گیر ندین...نماز رو درست حسابی یاد بدین بعد خوند یا نخوند گردن خودش ...

من از بچگی هیچکس نبود نماز یادم بده ولی اینقدر نماز نخوندنم رو تو سرم کوبیدن که الان با اینکه نماز رو دوست دارم اما همش نمازم قضا میشه ...الان نمی‌دونم

با این همه نمازی که به گردن منه چکار کنم ...

برای آخرین بار میگم کاری نداشته باشید کی نمازش رو خوند یا نه ؟

من اگ بجات بودم همونجا میگفتم آرایش کردن و حجاب و اعتقاد و نماز یه چیز شخصیه من همینجوری ک هستم راح ...

دقیقا گفتم من همونطوری که احترام میذارم خواستار احترامممم الانم زنگ زدم که کدورتی بین ما نباشه ولی گردن نمیگرف که قبلا هم گفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه همسرتون همون ابتدای کار مودبانه وارد میشد این همه بگو مگو پیش نمیومد  مادرهمسر من فوق العا ...

دم شوهرت گرم آفرین واقعا چقددددر قشنگ جوابشونو داد

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
قصدش امر ب خیره ناراحت نشو  حرف از حجاب و نماز ک در شرع  و دین ما واجبه زده اینو یه راهن ...

همون دین گفته افراط و تفریط نکنید تو امر به معروف و نهی از منکر اینجور انسان ها آدم رو از دین زده میکنن

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪