2777
2789
عنوان

یکبار برای همیشه حقمو از خانواده شوهرم گرفتم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 97 پست

اتفاقا کار عاقلانه ای کردید عالی بود . ولی کاش دختراش و عروسای دیگشو میزدی بسرش مثلا میگفتی شما دور و  ورتون  نگاه کنید کسانی هستن که  خیلیییی بیشتر و علیظتر از من ارایش میکنن حالا خوبه من مثل دختراتون مژه نمیکارم و ....که به من گیر میدی. پدر جان من شوهر دارم  پدر دارم برادر  دارم  و... ولی هیچ کدوم بمن گیر نمیدن چون تیپم هیچ ایرادی نداره شما زیاری حساسید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کار عاقلانه ای کردید عالی بود . ولی کاش دختراش و عروسای دیگشو میزدی بسرش مثلا میگفتی شما دور ...

دقیقا گفتم بابای من یبار نگفته نماز بخون یا ارایش نکن

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم انجام دادم دقیقاااااا

والا بخدا برای خودشون عیب نداره دخترش دم به دقیقه رنگ مو عوض میکنه ولی برای من عیب داشت دخترش و خودش شده باشه تنهایی تا کشورای دیگه ام میرن ولی برای من عیب داشت منم اهمیت ندادم برن گمشن 

من قبلاً چادری بودم ولی خواسته خودم نبود بعد ازدواج گذاشتم کنار اوایل سخت بود براشون ولی دیگه عادت کردن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

والا بخدا برای خودشون عیب نداره دخترش دم به دقیقه رنگ مو عوض میکنه ولی برای من عیب داشت دخترش و خودش ...

منم همین طوررر خیلی اذیتم کردن خیلییییییییییی فقط برای من بلبلی میکردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرت باید دهنشون رو گل میگرفت از اول چیزی بهت نگن...حالا که ایشون نگفت شما همون جا حقشونو کف دستشون ...

اگه خونشون نرم شوهرم قهر میکنه تازه میگفت خانوادم رو گرفتی ازم میگفتم من مگه حرفی زدم!!!!!من خونتون نمیام شوهرم میگفت میگفتم بابات جلو دهنشو نگه میداشت بقیه رو هم اذیت کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همین طوررر خیلی اذیتم کردن خیلییییییییییی فقط برای من بلبلی میکردن

اصلا اهمیت نده خونشونم کم برو بیا من اوایل اسکل بودم هر کاری میکردم بهشون میگفتم ولی الان اصلا سالی یبارم نمیرم خونشون راحت راحتم شهرمم عوض کردم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اصلا اهمیت نده خونشونم کم برو بیا من اوایل اسکل بودم هر کاری میکردم بهشون میگفتم ولی الان اصلا سالی ...

منم نمیگمممممممم کلا زیاد نمیرم خونش.

ون بعد سه ماه شام رفتیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه خونشون نرم شوهرم قهر میکنه تازه میگفت خانوادم رو گرفتی ازم میگفتم من مگه حرفی زدم!!!!!من خونتون ...

بگو خودت تکی برو خونشون من نمیدونم چند تا آقا بالا سر دارم با چند نفر ازدواج کردم