2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روده تحریک پذیر ؟ اینکه مثلا با واکنشای عادی بدن مثل عصبی شدن یا ناراخت شدن یا استرس و خوشحالی ممکنه ...

اره عزیزم 

من قبلا از نوع یبوست بودم الان نزدیک یک ساله عصبی بشم شکمم شل شل کار میکنه یعنی صبح ها چندین باز با دلپیچه شکمم شل کار میکنه از عصر ب بعد معمولی و این روند ادامه داره تا نزدیک یکی دوماه 🥺🥺🥺

علائمت چیه عزیزم

وقتایی که ناراحت و عصبی بشم دل دردایشدید زیر ناف میاد سراغم چنان شدیده که نفسم بریده بریده میشه دولا دولا راه میرم گاهی یبوستم گاهی اسهال دفعم عادی نیست اکثرا ناقصه 

وقتایی که درد دارم حالت تهوع هم دارم و با خوردن غذا بالا میارم و دلدردم شدید میشه و دردش هم فقط با مشکن آروم میشه من رژیم غذایی هم دارم لبنیات فست فود نوشابه و این چیزا رو هم نمیخورم 

حالا ازمایش بده شاید باکتری گرفته روده ت

نه باکتری نیس اخه یک سال پیشم اینجور شدم سه بار ازمایش دادم همش منفی بود حتی برای خون تو مدفوع هم ازمایش دادم منفی بود شکرخدا

وقتایی که ناراحت و عصبی بشم دل دردایشدید زیر ناف میاد سراغم چن ان شدیده که نفسم بریده بریده میشه دول ...

منم جدیدا عصبی میشم اسهال میشم تا چند وقت یعنی هم اسهال هم معمولی عصابم دیگه خرد میشه نفخ میکنم و دلم پیچ میزنه کلونوسکوپی شدم سال۹۸ هیچی نبود جز سندروم روده حالا نمیدونم چرا میترسم رودم چیزی شدت باشه الان 

اره عزیزم  من قبلا از نوع یبوست بودم الان نزدیک یک ساله عصبی بشم شکمم شل شل کار میکنه یعنی صبح ...

منم‌ از ماه رمضون اینجوری شدم یه مدت خوب شدم‌باز شروع شده ببخشید دفع همش با دلپیچه‌همراهه‌و‌ باید سریع خودمو‌به دستشویی برسونم و شکمم شله یعنی سندرومه؟

منم‌ از ماه رمضون اینجوری شدم یه مدت خوب شدم‌باز شروع شده ببخشید دفع همش با دلپیچه‌همراهه‌و‌ باید سر ...

منم از پارسال ماه رمضون اینجور شدم 🥺🥺🥺امسال بخاطر بارداریم روزه نگرفتم خوب بودم دو‌هفته پیش خیلیییییی عصبی شدم خیلیییی یهو اینجور شدم .

اره فک کنم همون سندرومه

منم از پارسال ماه رمضون اینجور شدم 🥺🥺🥺امسال بخاطر بارداریم روزه نگرفتم خوب بودم دو‌هفته پیش خیلیی ...

شاید روزه بهمون نمیسازه😢استرسم تاثیر داره میتونه از استرس باشه که یهو اینجوری شدی

من ماه رمضون خیلی اذیت شدم هر روز دلپیچه بودم از اون‌موقع دیگه مثل قبل نشدم گاهی‌خوبم گاهی بد،دکترم نرفتم راستش خجالت میکشم برا دکتر مشکلمو‌بگم☹️از کلونوسکوپی هم‌میترسم