2777
2789
عنوان

از دست همسرم عصبانیم

633 بازدید | 42 پست

پسرم چهار سالشه از نوزادی نذاشت موهای این بچه رو کوتاه کنم گفت موی بلند قشنگیه فلانه و بهمانه‌ 

حتی وقتی میبندمشم نق میزنه هرکس بچه رو میبینه میگه وای چه دختر نازی 

خونه مادرشوهرم خونه باغه تو شهرستان بعد پسرم که اونجا می‌ره دائم تو حیاط و خاک بازی و شیطنت های خودش 

وقتی خودم باهاش باشم مدام میبرم حمام یا رختخواب مخصوص خودشو میندازم خیلی مراقبم 

متأسفانه هفته گذشته با باباش شب رفته مونده اونجا و باباش به هیچکدوم از موارد بالا اهمیت نداده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز بدون اینکه بهش بگی ببر مواشو کوتاه کن والسلام ، شاید تلخی کنه ولی تموم میشه مجبور میشه با موای جدیدش کنار بیاد

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

الان سه روز دیدم سر بچه شپش گذاشته 

یه بار واسش شامپو زدم همه زنده خاش از بین رفت ولی سرش پر از تخم هست...

هرچقدر میگم بیا موهاشو کوتاه کنیم راحت تر از بین می‌ره بچه داره اذیت میشه به خدا گناه داره قبول نمیکنه...

الان دیدم پسر کوچیکم بی‌قراره سرشو نگاه کردم دیدم به اینم سرایت کرده

الان سه روز دیدم سر بچه شپش گذاشته  یه بار واسش شامپو زدم همه زنده خاش از بین رفت ولی سرش پر ا ...

عزیزم به هیچ عنوان از بین نمیره ..من دخترم گرفت ۳ ماه کامل درگیر یودکلی کارانجام دادم هر راهی بگی رفتم ..نرفت که نرفت حتی دونه دونه رشک هارو کشیدم اما نرفت ..بعد ۳ماه بردم پسرونه زدم موهاشو با ایتکه پسرونه زدم تا یه هفته بعدش بود بازم هروز شونه کردم تا رفت

یه روز بدون اینکه بهش بگی ببر مواشو کوتاه کن والسلام ، شاید تلخی کنه ولی تموم میشه مجبور میشه با موا ...

مامانمم همینو میگه 

میگه نهایت دعوا راه میندازه ولی بچه راحت میشه

حتما از کسی سرایت کرده با ماشین موهاشون رو کوتاه کوتاه کن، راحت میشن

مسئله اینجاست همسرم نمی‌ذاره هرچقدر میگم پر میشه تو زندگی به خدا دیگه نمیشه همه رو از بین ببریم گوش نمیکنه