2777
2789
عنوان

از دست همسرم عصبانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 42 پست

موهای بچتو بزن ..شپش خون بچه رو میمکه موجود بدیه ازبین نمیره ..به موهای خودتم میره ...من دخترم نمیدونم ازکجا گرفت ..من گرفتم خواهرم گرفت مادرمم گرفت به زحمتی ازبین بردیم

فقط راهش کوتاهی و هروز شستش شونه کردن با شونه مخصوصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمم همینو میگه  میگه نهایت دعوا راه میندازه ولی بچه راحت میشه

اره بابا بگو بی تابی میکرد بچه گناه داره اذیت میشه از لحاظ روحیم سر خورده میشه چیه بهش میگن دختری! آسیب میبینه خدایی نکرده

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
مسئله اینجاست همسرم نمی‌ذاره هرچقدر میگم پر میشه تو زندگی به خدا دیگه نمیشه همه رو از بین ببریم گوش ...

برو کوتاه کن عزیزم بالاتر بهتون گفتم راجع بهش ..راصیش کن نشدم برو بزن ...من تومسایل بچه هام اختیارو به شوهرم نمیدم همه کارش خودم میشم مرد چه میفهمه از این چیزا ...

سلام

بگو بردم دکتر گفته موی هردوشون رو ازته نزنی عفونت میره تو خونشون و از ترسم دوتاشون رو بردم ارایشگاه

راحت هردو رو درمان کن

نوزادت هم بزودی درگیر میشه

چقدر رو میدید به شوهرا 

وای

حرصم گرفت اول صبحی…

عزیزم به هیچ عنوان از بین نمیره ..من دخترم گرفت ۳ ماه کامل درگیر یودکلی کارانجام دادم هر راهی بگی رف ...

از این طرفم تازه زایمان کردم تو جا هستم هنوز 

خودم نمیتونم هی بیفتم دنبالش وقتی میبینم با موهای پریشون می‌ره میاد کل خونه رو داره درگیر می‌کنه واسه درمان همکاری نمیکنه باباش نمی‌ذاره کوتاه کنم.....دارم از سردرد میمیرم .

سلام بگو بردم دکتر گفته هردوشون رو ازته نزنی عفونت میره تو خونشون و از ترسم دوتاشون رو بردم ارایشگا ...

خودش برده دکتر 

اونجا چقدر دکتر دعواش کرده که چرا بچه موهاش بلنده باید کوتاه کنی تا درمان بشه 

اومده خونه میگه چه دکتر احمقی بود هیچی حالیش نبود....

الان با توجه به شرایط خودم واقعا در حالتی نیستم که بخوام باهاش بجنگندچم و دعوا راه بندازم ولی صبح باهاش صحبت میکنم اگه راضی نشه انجام میدم

از این طرفم تازه زایمان کردم تو جا هستم هنوز  خودم نمیتونم هی بیفتم دنبالش وقتی میبینم با موها ...

عزیزم..فقط چندمدت دیگه بگذره ازبس سر بچه خارش میده همش میخارونه سرو ..‌کلافه میشه خدای نکرده اگه تواین خاروندا زخم بشه ممکنه عفونت کنه ..یریع هم تخمریزی میکنن ...کامنت های منو به همسرت بخون لطفا...من هر راهی بگی رفتم از بین نرفت موهای دخترم خیلی بلند بود دلم سوخت کوتاه کردم ولی چاره نبود