2777
2789
عنوان

از دست همسرم عصبانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 42 پست
بی خبر ببر کوتاه کن بچه راحت بشه الان اون داره اذیت میشه شوهرت چقد بی درکه

خیلی واسه دل خودش که بچه بوده موی بلند دوست داشته الان نمی‌ذاره کوتاه کنم....میگه خودش دوست داره پسرمم نگاه می‌کنه به دهن اون میگه آره....

کاش معجزه بشه صبح باهاش حرف بزنم قبول کنه کوتاه کنه

مامانمم همینو میگه  میگه نهایت دعوا راه میندازه ولی بچه راحت میشه

الان خوندم شپش گرفته😑😑😑😑😑 جای شما بودم یه لحظه هم صبر نمیکردم مواشو کوتاه میکردمو تمااام

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی واسه دل خودش که بچه بوده موی بلند دوست داشته الان نمی‌ذاره کوتاه کنم....میگه خودش دوست داره پسر ...

اگه مطمئنی قبول نمیکنه بی خبر ببر کوتاه کن حرف بزنی قبول نکنه بعد ببری کوتاه کنی که بدتره

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
سعی کن شوهرتو راضی کنی.یا کسی ک ازش حرف شنوی داره رو بهش بگو راضیش کنه. ۳ سال موی پسرو کوتاه نکردی؟ ...

انقدر یه دنده و لجبازه که به حرف هیچ کس نیست تازه یکی بهش حرف بزنه بدتر لج می‌کنه....

میگه دوست دارم موهاش قشنگه

گلم اون طفلایمعصوم چ گناهی کردن اخه مو ب چ درد میخوره اونم یه پسر خونشون میمکه هر چ هم بیشتر بمونه تبدیل ب عفونت میشه ها لطفا گوش نده ب حرفش مگه میخاد سرتو‌ببره عجب 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من پسرم وقتی کوچیک بود قیچی برداشته بود جلو موهاش را زده بود مجبور شدیم کل موهاش را ماشین کنیم تو هم جلو موهاشو با قیچی کوتاه کن بگو خودش زده بعد اجبارا رضایت میده به کوتاه کردن همه موهاش

وای خدا حالا اون نوزاد شپش نگیره

همه ی این روزام شده استرس 

اون طفلی که بچه اس نمی‌فهمه هرجایی نباید بخوابه و سرشو بخارونه....از یه طرف نگرانم که این دوتا درگیر نشن که متاسفانه یکیشون گرفت....از یه طرف رفت و آمد تو خونم...خود همسرم رعایت نمیکنه سرشو مدام با بچه می‌ذاره رو یه بالش...هر چقدر بهش میگم میگه چقدر بزرگش میکنی سرطان که نگرفته

همه ی این روزام شده استرس  اون طفلی که بچه اس نمی‌فهمه هرجایی نباید بخوابه و سرشو بخارونه....ا ...

خیلی سخته خیلی سخته خلاصی ازشون پسر من از مدرسه آورد خونه واییییییییییی پدرم دراومد.

اگه کوتاه نکردی یکاری میگم بکن.منو اون راه نجات داد.

نرم کننده زیاد بزن موهاشون با شونه شپش شونه بزن تخم هاش در میاد

خودش برده دکتر  اونجا چقدر دکتر دعواش کرده که چرا بچه موهاش بلنده باید کوتاه کنی تا درمان بشه& ...

نگفتم دعوا باملایمت و منطق همه چی حل میشه همیشه

موی بلند برای بچه ها خوب نیست چون نمیتونند بهش رسیدگی کنند

شما هم مشغول زایمان بودی و نوزاد و‌رسیدگیت کم بوده

دیگه بچه ی چهارم نیار که اذیت بشی

همیشه موی بلند نشونه ی زیبایی نیست

نگفتم دعوا باملایمت و منطق همه چی حل میشه همیشه موی بلند برای بچه ها خوب نیست چون نمیتونند بهش رسید ...

وقتی منطق سرش نمیشه 

هرچی واسش میگم از ضررهای موی بلند 

حتی میگم حداقل یه بار کوتاه کن بعد بذار بلندبشه دوباره 

به خدا از نظافتش نیست من با وجود حاملگی تو تابستون شده روزی دوبار بردمش حمام 

ولی وقتی با باباشه رعایت نمیکنه 

دقیقا از فردای روزی که مرخص شدم فهمیدم بچه درگیر شده