2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی چهره تغییر میکنه؟

1072 بازدید | 16 پست

خانوما از تجربیاتتون بگید لطفا 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

منظورت چیه اره دیگ دماغم جز ای از چهرس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قرار باشه تغییر نکنه پ دیگه چه عملیه

درسته😂

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
فقط حتما نیمه فانتزی عمل کن اکثر کسایی که طبیعی عمل کردن پشیمونن

ببین دکتر به من گفت گوشتی توقع تغییر زیاد نداشته باش

بله

معمولا بهتر ميشه

اگه مشكل بزرگ داشته باشه از قبلش بهتر ميشه

من يكي از همكارام رو ديگه نشناختم 

مدتها بود نديده بودمش صورتش هم لاغر شده بود دماغش عمل شده بود و فوق العاده تغيير كرده بود 

من فقط از روي صدا شناختممش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ببین دکتر به من گفت گوشتی توقع تغییر زیاد نداشته باش

همشون همینو میگن

سطح توقعتو میارن کف که اگه اون چیزی که میخواستی نشد چیزی نگی ولی امکان نداره تغییر نکنی حتما بهتر از قبل میشی

خودم تغییر خاصی نمی بینم ولی اطرافیان همش تاکید دارن خیلی فرق کردی

عزیزم چند وقته عمل کردی مشکل تنفسی نداری بو رو حس میکنی

همشون همینو میگن سطح توقعتو میارن کف که اگه اون چیزی که میخواستی نشد چیزی نگی ولی امکان نداره تغییر ...

مرسی امیدوار شدم😃❤